Blommor och blader!

Den underbaraste tiden på året är nu, när allt börjar grönska och gro. Nu börjar allt så sakta vakna till liv, underbara dofter och härliga ljud omger dig när du kommer ut. Glöm bara inte bort att stanna upp och njut av allt det vackra som finns runt omkring dig.

Photo by Susan 2015-04-25

11 tankar om “Blommor och blader!

 1. 🙂 Behövde detta, fina bilder. Jag har märkt att denna våren har jag stannat upp mer än vanligt. Att se hur den gröna färgen varierar från träd till träd. I vissa fall på gränsen till gul. I rapsfälten så har det börjat dyka upp enstaka blommor och nu dröjer det inte länge förrän det blir gula inslag i Skånes lapptäcke.

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket, det är en underbar tid nu, som går alldeles för fort. Det händer saker från dag till dag, helt underbart. Jag försöker också stanna upp och bara insupa vårens alla livstecken. Dom skånska rapsfälten är så vackra, tycker jag 😀

   Gillad av 1 person

 2. Vi har så fint i naturen just nu. Den gula blomman kan vara en gulsippa men är inte säker eftersom jag inte ser bladen. Nu måste man ta vara på dagarna och njuta av allt vackert.

  Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s