Här kommer fortsättningen…

Minns ni fönstergluggen? Idag var jag förbi och tog fler bilder, det ser verkligen ut som ett halvt hus. Jag har hört talas om två bröder som blev ovänner, och delade sitt hus mitt itu, kanske kan detta vara den ena halvan, om ryktet nu stämmer 😀  Jag får ge mig ut och leta efter den andra halvan en annan dag…

Idag används det som förskola.

Photo by Susan! 2015-05-01

8 tankar om “Här kommer fortsättningen…

 1. Jag minns! Vad roligt att få se andra sidan och vad annorlunda inte alls som jag hade väntat mig. Vad konstigt egentligen oftast tänker jag att något ska vara på ett visst sätt och så många gånger verkligheten visar hur annorlunda det är. Önskar dig en fortsatt trevlig helg. Kul att se ett nytt inlägg från dig. Saknar dig och dina kommentarer när det tar några dagar emellan. Ha det riktigt bra idag.

  Gillad av 1 person

  • Åhh, va roligt! Jag blev också förvånad när jag såg andra sidan, något helt annat än jag förväntade mig. Tänk att jag inte har upptäckt det här huset tidigare, men så fort jag såg det, kom jag att tänka på berättelsen om dom två bröderna. Jag har sett ett annat ”halvt” hus i stan, för många år sen, undrar om dom två halvorna är från samma hus 🙂 Måste bara leta upp det andra huset… Tack så mycket, roligt att vara saknad. Det samma tilldig, det var roligt att läsa dina inlägg och kommentarer igen. Ha en underbar dag!

   Gillad av 1 person

  • Ja, visst är det lite annorlunda, jag fick historien berättad för mig när jag stod vid ett annat halvt hus – måste leta upp det, undrar om dom hör ihop. Tack och ha en fortsatt trevlig helg!

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s