Semestertider!

Nu är det ett tag sen jag skrev något här, det blir bara lite mycket ibland, och man hinner inte med allt. Igår avslutade jag operation storstädning som har pågått för fullt hemma hos mig i några veckor nu. Det är en helt underbar känsla som infinner sig nu när jag äntligen är klar, och dessutom står semestern för dörren 😀 …har bara fyra arbetsdagar kvar, sååå härligt!

Jag tänker ägna min semester åt mina största intressen: fotografering, träning och bloggande. Många bilder kommer det nog att bli under min kommande resa till Engelska sydkusten och dom kommer jag att dela med mig av här.

Jag vill med det här inlägget lansera min nya blogg Susans LogBlogg – den kommer att handla om mig, mitt liv och min träning – hjärtligt välkomna!

Tack för idag och på återseende!

DSC_0300

Photo by Susan 2015-06-14

13 tankar om “Semestertider!

  1. Jag önskar dig en jättefin semester och en underbar tid vid Engelska sydkusten … min dröm är att åka till Skottland nån gång just för att fotografera 🙂

    Gillad av 1 person

    • Tack så mycket, precis vad jag behöver, dessvärre är jag lite under isen just nu och har liksom tappat fotfästet. Trodde det skulle hjälpa genom att sätta upp lite nya mål och starta en ny blogg. Det är lite mycket just nu, men jag har min Englandsresa att se fram emot, hoppas att det ska ge lite luft under vingarna. Önskar dig också en underbar semester, och en bra vecka. Tusen kramar från Susan ❤

      Gilla

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s