Framme vid resans slut!

Tänk vad snabbt tiden går när man är iväg, när väl dom första dagarna har passerat så säger det bara svisch, och helt plötsligt är man hemma igen, och undrar vad det var som hände. Jag har nu varit hemma en vecka, och jag är glad att det inte har varit något kanonväder, utan jag har kunnat sitta med mina bilder, skriva mina inlägg och min resedagbok. Det har ju tagit sin lilla tid, men det har varit värt mödan och det har varit sååå roligt, och jag har verkligen återupplevt min resa ännu en gång.

Jag vill tacka alla er som följer mig här, och som har fått stå ut med alla mina inlägg och alla mina bilder dom senaste dagarna, dom har ju duggat rätt tätt dessutom 😀 Jag vet att det har blivit väldigt, väldigt mycket av alltihop, men jag hoppas att ni har överseende med detta, och jag kan glädje er med att jag inte är ute och reser speciellt ofta, ha ha 😀 Nästa resa blir nog inte förrän i april nästa år, så ni kan andas ut ett tag nu… Tusen tack för alla era gilla och alla era kommentarer, det är sååå roligt, och jag hoppas att även ni har haft lite glädje av min resa. Tack ännu en gång!

Jag har även skrivit klart min resedagbok, och för er som är intresserade, så hittar ni länkarna till de sista fem dagarna av resan här nedan. Jag hoppas att ni finner lite läsglädje i detta 😀 För mig är det enormt roligt att ha skrivit ner hela resan, jag har dessutom letat upp och länkat till hotellen, en del av matställena, städerna och flera av sevärdheterna, det är jättekul att kunna gå tillbaka och fördjupa sig i det man har upplevt.

Länkar till dag 1 – 4 hittar ni i följande inlägg: Bloggen uppdaterad!

Tack för ordet!

Photo by Susan 2015-07-03

13 tankar om “Framme vid resans slut!

  1. Det har varit så roligt att ”följa med” på din resa. Resedagboken ska jag läsa ordentligt när jag har tid att riktigt gotta mig i den… Tack för att du delar med dig!

    Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s