6 tankar om “DSC_0064

  • Helgen har varit lite tung, så det är skönt att det är måndag igen, hoppas du har haft en bra helg. Kommer kommentarer på dina inlägg i veckan 🙂 Önskar dig en härlig vecka, kram!

   Gilla

   • Önskar även dig en härlig vecka. Hoppas att den blir bättre efter din tunga helg. Hoppas att du inte varit sjuk och vad det än är att du mår bättre nu. 1000 kramar till dig!

    Gilla

   • Tack fina du! Jo, veckan har börjat bra, har fått lite utökade och nya arbetsuppgifter, det är roligt tycker jag, jag gillar att lära mig nya saker. Dessutom tycker jag det blir intressant när man får en helhetsbild över arbetsprocessen, och väldigt roligt att dom har det förtroendet för mig. Nej, sjuk har jag inte varit, men ibland tycker jag helgerna är väldigt jobbiga, och jag får ingenting gjort, tankarna bara snurrar, och då saknar jag min terapeut väldigt mycket, men det är väl bara att ta nya tag. Ikväll blev det CX och simning, precis vad jag behövde, träningen får mig att må bra 🙂 1000 kramar tillbaka!

    Gilla

   • Härligt att höra 🙂 jag gillar också att lära mig nya saker. Ibland är det jobbigt med tankar och då förstår jag att du saknar din terapeut som du hade stort förtroende för. Bra med träningen. 🙂 Kram

    Gilla

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s