Photoshop Elements

Bildbehandling i alla dess former är något som jag tycker är väldigt roligt, men som jag gör alldeles för sällan. De flesta bilder jag lägger ut här, kommer direkt från kameran, det är väldigt sällan jag gör några redigeringar eller beskärningar innan jag lägger ut bilderna. Det är ju jättekul, men ganska tidskrävande, kanske därför det blir så sällan 🙂 Men den här helgen har jag ägnat mig en hel del åt Photoshop Elements, och tänkte bjuda på några av mina ”alster”.

Det finns så mycket funktioner, filter och effekter så man blir nästan snurrig, men roligt är det, och ibland kanske man tar i lite för mycket 😀

Tack för besöket och välkommen åter!

12 tankar om “Photoshop Elements

 1. Tycker det är väldigt kul att leka med bilderna och jag gör det ganska ofta. Det blir inte alltid lyckat men det är roligt att testa. Fast jag använder endast gratis- eller webbprogram för redigering.
  Det blev i alla fall väldigt vackra bilder och jag gillar också ordspråk eller citat på bilder. Ha en trevlig tisdag!

  Gillad av 1 person

  • Ja, visst är det roligt, enda nackdelen är att tiden bara rusar iväg 😀 Det finns ju många bra gratisprogram att använda. Roligt att du gillade bilderna 😀 Önskar dig också en trevlig tisdag!

   Gilla

  • Jag minskar också alltid mina bilder innan jag lägger upp dom här, men det är väldigt sällan jag gör något annat med bilderna, men ibland blir man sittandes och testar olika funktioner och effekter, det är kul 😀

   Gilla

 2. Det är roligt att leka men jag har inga såna där trolleriprogram. Det som finns i iPhoto är begränsat, mest vanlig redigering. Texter på bilder är jag inte så förtjust i, men det blir fina vykort av dem. Jättevackra bilder, särskilt kobilden, båtbilden, och bilden på Meya.

  Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s