20 tankar om “Blommor och blad

   • Det va längesen jag var ute och fotograferade nu, hoppas att inspirationen och lusten infinner sig, för i så fall blir det nog en runda i helgen. Annars tänkte jag köra lite spinning i eftermiddag, det var längesen det också, och spinning är väldigt roligt, tycker jag! Vad händer hos dig i helgen? Kram!

    Gillad av 1 person

   • Nu efter träning så blir det lite handling och sedan har Ebba utmanat hela familjen på Monopol (som jag alltid brukar förlora) så det tar nog hela eftermiddagen ;-). Imorgon ska jag se om jag hinner med en promenad ner till Ringsjön, så det händer inte så mycket med andra ord. Vilket är ganska skönt. Ha det super på spinningen och säg till om jag kan göra något så att du kan hitta inspiration. Kraaaaaaaammmmmmm! ❤

    Gillad av 1 person

   • Åhh, vad roligt med monopol, sällskapspel är kul 🙂 Ooopps, nu blev det visst kvällen här, har varit en fin förmiddag med mycket sol, men nu mulnade det på och regnet strilar ner från himlen. Det får nog bli lite bildbehandling istället för fotografering, tur att spinningen är inomhus 😀 Tack fina du, jag är glad att du finns, och lycka till i monopolet, kraaaaaammmm tillbax!

    Gillad av 1 person

   • Kom aldrig iväg på spinningen igår, de senaste veckorna har jag haft svårt att få något gjort på helgerna, längtar bara tills det blir måndag igen, hänger mest vid datorn just nu, blir mycket photoshopande, säkert en form av flykt. Kram, och grattis att du inte kom sist i monopolet 😀

    Gillad av 1 person

   • Kanske det är hösten som gör det? Eller att du har haft mycket på jobb? Vad är det en flykt ifrån? Tack, det känns skönt att inte komma sist för en gångs skull. Jag borde egentligen ta tag i att göra en fotobok för New York men har fortfarande inte tagit tag i det. Får väl se om det blir något innan jul. Kram :- D

    Gillad av 1 person

   • Det är säkert en kombination av hösten, och mycket på jobbet. Just nu har vi väldigt mycket att göra, och dessutom är vi för lite folk, på grund av omorganisationer. Förutom det, så håller jag dessutom på att lära mig nytt, och hinner bara vara där korta stunder i taget, och det känns som jag aldrig kommer att lära mig. I allt detta har jag väldigt höga krav på mig själv, och dessutom så väntar jag nu på mitt körtillstånd på trucken, och det är något jag oroar mig en hel del för, är inte jätteförtjust i truckkörning. Det är nog mycket som påverkar mig just nu, och i allt det är jag känner jag mig väldigt ensam. Hoppas på snar bättring. Det hoppas jag att du snart kommer igång med, det är väldigt roligt att ha, och det är stor skillnad på att se bilderna på en datorskärm jämfört med en fotobok. Tänkte själv göra en till över favoritbilderna 2015, nackdelen är att det är väldigt tidskrävande. Kram och tack för att du finns!

    Gillad av 1 person

   • Med andra ord är du en prestationsprinsessa, förstår dig. Det är inte lätt att känna kraven fast oftast är det vi själva som sätter upp dem. Du är inte ensam!!! Fast jag kan förstå om du känner dig så, jag finns här fast det är bara på avstånd och inte nära dig. Ja, jag hoppas också jag kommer igång snart. Många och superlånga kramar till dig, hoppas att du också finner stöd på närmare håll så det inte känns så ensamt. Har du hittat någon ny terapeut? Kanske idé om det är det du saknar eller är det mer vänner i närheten av du bor eller kanske annat. Var rädd om dig och ta hand om dig, Susan och jag finns här på bloggen och på mejl och om du vill kan vi även connecta på facebook om du finns där. Jag har en parisbild som profilbild med fransk flagga, men bara om du vill. Kram, Kram finaste du skulle bara vilja ge dig en jättebamsekram!!

    Gillad av 1 person

   • Visst är det så att det är vi själva som sätter kravnivån, ibland försöker jag att tänka på att sänka nivån, men sen är man där igen, det är svårt. Jag har funderat på en ny terapeut, just nu känns det mest jobbigt att behöva dra sin historia från början igen, men jag skulle säkert behöva det. Jag är oerhört glad att du finns, det betyder mycket. Tack för din omtanke, den värmer, en stor kram tillbaka!

    Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s