Nya resplaner!

Nu i veckan har Scandorama.se äntligen uppdaterad sin hemsida med vår- och sommarresor 2016, jag har väntat på detta sen jag kom hem från England, så otroligt roligt 😀 Två resor blir det nästa år, en till våren och en till sommaren. Jag har till 99% bestämt mig för vart jag ska resa nånstans, och eftersom jag nu har snöat in på Photoshop så har jag gjort ett kollage med dom tänkta resmålen 😀

Min fråga till Er blir således: Vart är jag på väg? (tre olika platser)

Nya resplaner

14 tankar om “Nya resplaner!

 1. Haha, jag kollade och tänkte återkomma och då ser jag att det är löst. Paris och Amsterdam knäckte jag men sen… tänkte ett ögonblick på Jersey men tänkte inte klart. Vackert kollage! Vad härligt med resorna!

  Gillad av 1 person

 2. Fint kollage och härliga resor väntar! jersey också – vi träffade på senaste resan ett mycket trevligt par som bor på Jersey faktiskt. Har aldrig varit där – hoppas på reportage från dig!

  Gillad av 1 person

 3. Jag har ju tjuvläst och vet svaren. Alla tre ställena har jag varit på. Paris är en underbar storstad. Jag skulle gärna åkt dit på våren. Jersey en suverän liten kanalö, som jag gärna återvänder till fler gånger. Vi hann ex. inte med de andra småöarna. Jag lärde mig cykla på vänster sida och har varit många gånger på Cypern och även kört postbilar med ratten på höger sida. Men rondeller är alltid rondeller. Mitt första misstag var att tanka den fina hyrbilen full. 🙂 Ska du verkligen ha full tank, frågade bensinmackkillen. Ytan på ön är inte speciellt stor. Inte gick det åt många liter under veckan. Vad mycket kul du har att se fram emot. Ska bli intressant att se vad du tycker. Mycket beror på väder. Helst om man är på en ö.
  Kram

  Gillad av 1 person

  • Nu är båda resorna bokade, och det ska verkligen bli spännande, längtar redan 😀 Det där med vänstertrafik är verkligen knepigt, tycker jag och då har jag varken kört bil eller cyklat 😀 tyckte det räckte att gå, vi är så programmerade till högertrafik, så det slog ju slint i huvudet när man skulle över en väg 😀 Jag beställde fint väder samtidigt som jag bokade resorna, så det är ju lugnt, ha ha 😀 Kram Susan!

   Gilla

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s