Arkivbilder

Sitter och bläddrar bland mina gamla bilder, det är drygt 1,5 år sedan jag började fotografera. Många bilder ha det blivit sedan dess, och dom väcker många minnen till liv. Fotograferandet betyder oerhört mycket för mig, och kameran har hjälpt mig att våga trotsa min ensamhet. Jag vågade till och med åka till England alldeles själv, vilket jag är oerhört stolt över, och nu planerar jag redan för fler resor.

Dock har jag varit dålig på att ge mig ut med kameran den här hösten, så därför kommer här några arkivbilder från våren 2014!

Tack för besöket och välkommen åter 😀

DSC_0028 DSC_0517 DSC_0678 DSC_0945

16 tankar om “Arkivbilder

  • Tack så mycket! Ja, våren är en härlig tid, men jag tycker om vintern också, om det är bra vinterväder – snö, ett par minusgrader och solsken 🙂 …en slaskig och grå vinter kan jag gärna vara utan.

   Gilla

 1. Fina bilder. 🙂 Det är härligt med arkivbilder. De kan vara lika aktuella och sevärda nu som då. Vilken tuffing du är. Jag skulle inte längre våga sticka iväg själv så långt. Fotograferandet är givande och berikande på många sätt. Vilket resmål är din nästa plan? Kram Bosse

  Gillad av 1 person

  • Det är roligt att bläddra runt i bilderna ibland, och en del bilder ser man med andra ögon efter ett tag 😀 Så himla tuff är jag inte, dock resar jag själv, men eftersom jag har valt att resa med Scandorama så är jag ju inte ensam, helt själv hade jag inte vågat ge mig iväg… Till våren blir det en weekend i Holland, och på semestern blir det (till 99%) en resa till Jersey som avslutas med en kväll i Paris. Längtar redan 🙂 Kram Susan!

   Gilla

 2. Vackra arkivbilder! Man hinner ju inte visa allt under säsong, det är kul att titta tillbaka och hitta bilder som man kan använda och som du skriver så ser man dem kanske med nya ögon. Roligt att fotograferandet har fått dig att våga mer!

  Gillad av 1 person

  • Ja, man måste ha något roligt och intressant att fokusera på så man kan skingra tankarna. Jag önskar dig en trevlig vecka, eftersom helgen redan är över 🙂 Kram!

   Gilla

 3. För min del är det nu fem år och fotograferingen har betytt mycket. Det är kul att gå tillbaka till gamla bilder. Man kan faktiskt hitta några som man nu gillar, men ratade förr. Ens fotograferiingsteknik och stil och inte minst smak förändras. Mao är det viktigt att inte rensa bort ”ointressanta” bilder. Man kan faktiskt gilla dem om ett tag.
  Kul med dina resor! Bra tillfälle att få utlopp med sin kamera. Allt man stöter på är liksom nytt och inspirationen att fotografera brukar man inte ha problem med 🙂

  Gillad av 1 person

  • Efter fem års fotograferande så har du säkert ett digert bildarkiv 😀 Det är så lätt att det blir väldigt många bilder i den digitala världen, men det är ju också en del i det hela, just att man kan ta många bilder – gör om och gör rätt, hi hi! Jag arkiverar nog de flesta bilder jag tar, och det är roligt att gå tillbaka och titta. Det är kameran som har öppnat upp intresset för att resa, för det är något jag inte gjort så mycket tidigare, och inte heller längtat efter. Resandet öppnar upp för nya spännande motiv, och dessutom känner man sig inte lika ensam med kameran runt halsen 🙂

   Gilla

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s