10 tankar om “God Jul!

 1. Märkligt, jag tyckte att jag tittade in här tidigare och såg inget nytt av dig Hoppas att julen har varit precis som du önskade! Fint julkort som du har gjort! För oss blev det julfirande i går med barn och barnbarn och nu vidtar vilandet igen. Snön gör världen vackrare!
  Ha det gott!

  Gillad av 1 person

  • Hej, och god fortsättning! Det har varit mycket på jobbet och själv har jag varit lite off, och dålig på att kommentera inlägg, har helt enkelt inte orkat, dessutom var det längesen jag själv gjorde några inlägg, men ville önska alla en god jul så det blev ett snabbinlägg på självaste julafton, och med tanke på alla julhälsningar så är det lätt att missa 😀 Firade tillsammans med min dotter och hennes sambo, och vi hade en mysig dag med god mat, långpromenad, sällskapsspel, julgodis och julklappar, härligt! Dessutom var det skönt med lite extra och framförallt välbehövlig vila 😀 Hoppas du också fick ett härligt julfirande igår 🙂 Igår fick vi vår första snö, det var vitt och fint när man steg upp på morgonen, men framåt kvällen var det mesta borta igen, så nu är det grått och trist, tråkigt… Ha det bra och va rädd om dig!

   Gillad av 1 person

   • Detsamma, Susan! Julfirandet var väldigt bra och trivsamt, men det tog på krafterna att vara i gång så många timmar. Idag har jag bara varit. Tänkte en liten tanke att jag skulle ut i det vackra vädret och snön, men besinnade mig, krafterna fanns inte riktigt. Snön verkar ligga kvar.
    Det är många som verkar trötta just nu, bloggarna går på halvfart. Hoppas att du har hittat nya krafter!

    Gillad av 1 person

   • Ja, det är väl höstens mörker som har gjort oss trötta 🙂 Det har lugnat ner sig lite på jobbet, så nu kanske man lyckas hitta krafter till lite annat än jobba, äta och sova 😀 Ta det lugnt och va rädd om dig, kram!

    Gilla

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s