Födelsedagskort!

Idag gratulerade jag två vänner och dotterns hund på Facebook med födelsedagskort skapade i
Photoshop Elements. Ett roligt tidsfördriv 😀 Ha en bra dag!

14 Morgonpromenad (15)_redigerad-1

Meya_redigerad-1

Namnlöst-1_redigerad-1

Photo by Susan 2016-01-03

11 tankar om “Födelsedagskort!

  • Tack snälla du! Jag är själv ett januaribarn, men fyller inte förrän den 17:e 😀 Jag läste ditt inlägg på lunchen idag, och blev riktigt taggad, hade jag varit ledig idag hade jag gett mig ut direkt 😀 En intressant och kul tävling, får bli ett besök på den gamla kyrkogården vid lasarettet nu till helgen, spännande och se om vi har haft några mästare i den här stan. Tack för ditt engagemang 🙂 Januarikramar tillbaka Bosse!

   Gilla

 1. Jag ramlade in på din fotoblogg genom att vara med i Bosses mästareutmaning i hans blogg ….och har kollat dina bilder …Så helt underbara foton du tar !!!!! …och eftersom jag också bor i Ljungbytrakten så var igenkänningsfaktorn mycket hög…. och du …du kommer h
  itta många mästare på Ljungby kyrkogård, Jag hittade flera på våran lilla i Vittaryd.
  Du kommer nog att få en följare till … 🙂

  Gillad av 1 person

  • Åhh, vad roligt att du hittade till min blogg, och det är det som är lite charmen med bloggandet, att genom en blogg hittar man vidare till en annan 😀 Det är roligt! Vad roligt att du tycker om mina bilder, tack så mycket! Jag hoppas jag hinner en runda till kyrkogården imorgon 😀 Vad kul att du hittade flera mästare i Vittaryd 🙂 och Bosse är en riktig tävlingsmästare, jag tyckte det var en rolig fototävling som han har lagt upp på bloggen. Man blir glad när man får nya följare, tittade in lite snabbt på din blogg nu ikväll, och såg bilderna från kyrkogården, bra jobbat! Återkommer på fler besök 😀 Tack och välkommen!

   Gilla

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s