Hej mitt vinterland :-)

Äntligen så blev det lite vinter även hos mig i mörkaste Småland 🙂 Jag var ute på en morgonpromenad idag, det var så underbart vackert, så härligt ljust och alla ljud så behagligt dämpade, och lagom kallt (-3,5) Tänk va vädret kan påverka oss, jag kände mig så glad och uppspelt under min vinterpromenad 😀 Bjuder här på några vinterbilder!

Photo by Susan 2016-01-09

13 tankar om “Hej mitt vinterland :-)

  • Tack så mycket! Visst är det härligt med lite vinter och snö, hoppas bara att det får ligga kvar ett tag. Jo, det har kommit rätt mycket snö här, och idag har det snöat hela dagen 🙂 Mysigt, tycker jag!

   Gilla

  • Tack, jag är så glad att vi äntligen har fått lite snö här, jag tycker det är fint, så länge det inte börjar slaska. Oj, då har ni ganska mycket snö, förstår jag!

   Gilla

   • Väldigt mycket snö och så bor jag i kommunens bortglömda by där det inte ens finns en bushållplats eller kiosk. Här kommer snöröjningen alltid sist. Ha en trevlig fortsatt kväll själv!

    Gillad av 1 person

 1. Det där med att ljuden dämpas. Det är så tydligt när man kommer upp efter en snöig natt. Det är tyst. Visst påverkas vi av vädret och jag har ett fysiskt och psykiskt behov av vintrar med snö Vackra snöbilder! Snöbollar i häckarna och kontrasterna blir så fotogeniska.

  Gillad av 1 person

  • Jag gillar verkligen vintern, men dock inte när det kommer snö ena dagen som slaskar bort nästa dag, det är så tråkigt… och dessvärre är det precis vad som har hänt, idag är det grått, slaskigt och tråkigt, igen 😦

   Gilla

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s