22 tankar om “Snöbilder!

 1. Hoppas att du mår bra! Känns som det var ett tag sedan sist. Tänker på dig och hoppas att du tar hand om dig! Många kramar till dig! PS: Ha en riktigt bra arbetsvecka, själv har jag nog influensa och är inne på dag 3 men det känns lite bättre idag! Ds

  Gillad av 1 person

  • Åhh, tack för att du tänker på mig 🙂 Jag mår inte jättebra just nu, men försöker ta en dag i taget, behöver komma igång med min träning igen, men tänk att det ska vara så svårt. Hoppas att du snart kryar på dig, själv är jag hemma med nån form av maginfluensa, inte alls roligt. Tack fina du för att du finns, det betyder väldigt mycket för mig. Många kramar till dig 🙂

   Gillad av 1 person

   • Åh vad skönt att höra från dig då vet jag att du finns där även om du inte mår så bra just nu. Är det något speciellt? Tror också att jag har influensa inte med magen dock. Ta hand om dig. Många kramar!

    Gillad av 1 person

   • Jodå, jag finns här 🙂 Jag tror att mycket handlar om att jag inte får ur mig allt jag går och bär på, kanske ska försöka att skriva av mig. Behöver säkert någon att prata med, men jag tycker det är jobbigt att återigen dra min historia, du vet, börja om på nytt, och dessutom ska ju kemin stämma. Va rädd om dig och krya på dig, kramar!

    Gillad av 1 person

   • 🙂 Skriva är bra och förstår vad du menar om att hitta någon. Jag känner att även jag hade mått bra att hitta någon att prata med men ska fundera på hur jag ska göra istället. Ska börja jobba imorgon igen men känner mig fortfarande lite snurrig. Kramar!

    Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s