Grenavverkning!

Hemma på våran gård i stan… där har vi två ganska stora träd, igår va dom här och beskar träden, så nu står dom där, sårbara och kala. Tog lite bilder på dagens aktiviteter då det var dags att forsla bort alla grenar, som formligen fyllde hela gården. Bilderna är tagna genom mitt sovrumsfönster, så det förekommer lite speglingar på en del av dom.

Photo by Susan 2016-01-28

18 tankar om “Grenavverkning!

 1. Snart kommer en årstid då jag blir tvungen att göra likadant på min tomt, men i år har jag en motorsåg till hjälp. Kul att du fångade aktiviteterna på gården.
  Svante

  Gillad av 1 person

 2. Oj, det var hårt beskuret! Men alltid fascinerande att se hur de jobbar. Jag hade ju arborister som tog ner min sälg i somras och de klättrade i trädet.

  Gillad av 1 person

  • Ja, verkligen, men det var kul att se 🙂 Har aldrig hört talas om arborister, så jag va tvungen att googla det 😀 Coolt att dom klättrade i trädet 🙂

   Gilla

   • Ja, verkligen coolt. Jag funderar på att anlita en arborist för att bedöma och ansa mina gigantiska lönnar på landet. Jag vill veta om de är friska och säkra. En av dem förlorade en enorm gren i en storm för några år sedan och den föll på lekstugan. Tur att vi inte var där.

    Gillad av 1 person

 3. Vilken fin bildserie du skapade genom ditt fönster ! Här beskär de också träden men utmed havspromenaden. Ibland är de så kala att det är svårt att tro att de ska överleva. Men det gör de 🙂

  Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s