Inspirerad och uppmuntrad…

…av flera bloggvänner, kom jag äntligen ut på en runda med kameran ikväll, och det var riktigt roligt 🙂 Dessutom har jag laddat kompaktkameran, och den kommer hänga med i handväskan framöver. Jag älskar att fotografera, det är verkligen som terapi för själen, men jag har saknat inspirationen och glädjen det senaste halvåret. Jag hoppas hitta tillbaka, och är väldigt glad för alla uppmuntrande ord, tack snälla!

Här kommer lite blomster från kvällens runda, långt ifrån dom bästa bilderna, dom är ganska oskarpa, men det är just det jag gillar, och allt måste inte alltid vara så perfekt.

Photo by Susan 2016-05-28

24 tankar om “Inspirerad och uppmuntrad…

 1. Just det oskarpa har sin tjusning. Himla fina, vackra bilder. Där ser du….. det går ju riktigt bra 😀
  Man måste! ha en kamera i fickan och i allra värsta fall blir det mobilen. Ha det gott!

  Gillad av 1 person

 2. Vita syrenen är min favorit bland de vackra bilderna. Resten är också vackra men där är jag inte så namnkunnig. 😀
  Jag är också förtjust i oskärpa.
  Jag ser fotograferingen också som ett sätt att komma ut. Utan kameran blir promenaden inte av.

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket! Jag är inte heller så namnkunnig när det gäller blommor, men dom är vackra att titta på och roliga att fotografera 😀 Utan kameran hade jag inte kommit ut på så många promenader heller, och tack vare mitt intresse för fotografering har jag även vågat ge mig ut att resa på egen hand, därför känns det lite extra jobbigt när inspirationen och glädjen inte riktigt vill infinna sig, men nu är jag nu på gång igen 😀

   Gilla

   • Härligt att läsa. Har man kameran med sig får man idéer. Alltid.
    Mitt mål är egentligen att ta färre bilder men mer genomtänkt. Men det blir ändå alltid alldeles för många bilder när jag är hemma.

    Gillad av 1 person

   • Jo, det är sant 🙂 Intressant mål du har satt upp! Jag kommer alltid hem med alldeles för många bilder, men dom flesta kan man ju bara radera, och ibland blir man glatt överraskad av visa bilder. Det är alltid lika roligt att titta igenom bilderna när man kommer hem 🙂 Ha en bra dag!

    Gilla

 3. Roligt att du så smått börjar hitta inspiration igen och jag håller med dig, lite oskärpa skapar ett litet drömskt uttryck som passar väldigt fint på blommor och blad. Att alltid ha en kamera till hands hjälper mig att hitta inspiration, hoppas det hjälper dig på traven också.

  Gillad av 1 person

  • Ja, gårdagens runda med kamera känns som en bra start, det var riktigt roligt 🙂 Kompaktkameran får hänga med i handväskan framöver, och jag spånar lite på nåt fotoprojekt också, vi får se. Jag är glad och tacksam för all uppmuntran och alla goda råd 🙂 Ja, oskärpa kan bli fint på en del bilder, och jag gillade just det i dom här blombilderna 🙂

   Gillad av 1 person

 4. Så fina bilder du tagit. Tycker det blir lite spännande och trollskt när bilden är lite suddig. Roligt att du känner glädje i att ta en kamera tur. Kram Anki

  Gillad av 1 person

 5. Bilder av den här typen är ju inte suddiga, fokus ligger bara på en liten del av bilden och det gör bilden drömsk och spännande. Jättevackra bilder! Jag har ju också haft en fotodip men märker att när jag väl kommer igång med att titta och bläddrar bland bilderna i datorn så fungerar det just som bildterapi, haha. Vi får fota på! En kamera i fickan/väskan är ett måste.

  Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s