Gott och blandat från Amsterdam

För den som önskade kunde man åka en tur med häst och vagn inne i Amsterdam, helt galet om man tänker på dom stackars hästarna som ska ta sig fram bland spårvagnar, bilar och cyklar i ett ständigt virrvarr av oljud. Jag skulle inte vilja vara häst i det vimlet!

Ville man inte åka häst och vagn, så kunde man hoppa upp på en segway och rulla fram i folkvimlet, eller kunde man ta sig fram på cykel, och cyklar och cyklister var det gott om i Amsterdam.

Det fanns många hus som hade en ingång under trappan, och det var där tjänstefolken fick gå in.

När man strosar runt i en storstad som Amsterdam så finns det hur mycket som helst att se och att fotografera, men samtidigt så är det så mycket nya intryck och så mycket att titta på att man nästan glömmer bort kameran, och man vill inte missa själva upplevelsen, och alla dess intryck. Trots det, så blir det väldigt många bilder ändå 🙂

Photo by Susan 2016-05-06

7 tankar om “Gott och blandat från Amsterdam

  1. Väldigt fina bilder igen. Ja, cyklar finns så många som helst i hela landet. Hästarna är vana vid all oljud men det måste ändå vara påfrestande för dem. Kul bild med blommorna i väskan!

    Gillad av 1 person

  2. Ja du, Amsterdam är en stad jag gärna vill besöka. Det verkar vara precis som du beskriver, oändligt med intryck, känner fler bloggare som nyligen varit där som beskriver besöket precis just som du. Många härliga och vackra bilder blev det här.

    Gillad av 1 person

  3. Men en jättefin bild på hästarna tog du, det syns att de är välryktade! Jag måste ha missat detaljen med dörren under trappan! Lite läskigt nästan. Ja, nog finns det mycket att se i Amsterdam, fina och intressanta bilder har du tagit!

    Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s