Veckans bilder!

Inspirationen börjar så sakteliga komma tillbaka, det är riktigt roligt, jag försöker också att inte ställa så höga krav på mig själv. Förra veckan köpte jag en ny mobil, och den kameran har jag använt ganska flitigt den här veckan.

Bilder från Växjö!

Den här veckan var det dags för min årliga röntgen på lasarettet i Växjö, och den görs i två omgångar, vilket innebär att jag har varit där både onsdag och torsdag. I onsdags blev det några enstaka bilder och dom har jag tagit med mobilen.

Lupiner är vackert 🙂

I onsdags kväll gick jag en runda för att skingra tankarna lite, tog lite bilder med mobilen!

Lite glassigt!

Efter den här veckans specialdiet, blev det lite glass i solen, hmm, sååå gott 🙂

Kulglass

På stranden!

Äntligen var röntgen klar för den här gången, så skönt och kvällskaffet intog jag vid strandkanten 🙂 Till stranden tog jag med mig min systemkamera.

Photo by Susan 2016-06-01 — 06-02

19 tankar om “Veckans bilder!

 1. Låter tufft med en så omfattande röntgen. Hoppas allt är så bra det kan. Lätt att ställa höga krav på sig själv, känner igen det allt för väl. Man vill så mycket…
  Väldigt fina bilder du fått med mobilen. Nästan otroligt hur bra de kamerorna har blivit.
  Och vilket bra avslut med kaffe och kamera på stranden.

  Gillad av 1 person

  • Själva röntgen är helt okej, det tar lite tid bara, då är det värre med själva dieten, för det är inte mycket man får äta, och just därför är man ju sugen på allting också 😀 Besked kommer nästa vecka, och inför det känner jag mig lugn.
   Kameran i min nya mobil är riktigt bra, men det är inte riktigt samma känsla som att fotografera med systemkameran. Det blev verkligen en underbar kväll på stranden, härligt varmt och skönt, det har varit riktigt varmt den här veckan.

   Gillad av 1 person

 2. Jag säger som Lena, det låter tufft med flera dagars röntgen. Specialdiet, är den också för röntgenundersökningarna? Hoppas att röntgensvaret kommer snabbt och är det du önskar, svårt att använda termen positiv här, det kan ju betyda något annat . Underbara lupinbilder! Jag måste tydligen sätta igång med att använda mobilen till att fota med! Stranden är alltid en skön plats att koppla av på.

  Gillad av 1 person

  • Inför röntgen äter jag laxerkost, som jag påbörjar redan på måndagen, och det är det som är jobbigast, tycker jag. Förutom att undersökningarna tar lite tid, så har jag restid på en timme (enkel resa), så dom här två dagarna tar jag alltid ut semester. Jag har läkartid på onsdag nästa vecka, och jag är lugn inför beskedet.
   Tack så mycket, lupiner är så fint, tycker jag, och det blir riktigt bra bilder med mobilen, och det var ljuvligt skönt att sitta på stranden och bara njuta av kvällskaffet, härlig avkoppling efter veckans påfrestningar. Dags att krypa i säng, tack för idag och god natt!

   Gilla

 3. Har också fotat lite lupiner denna veckan….De är ganska tacksamma att fota…då de finns i en sån mängd med olika färger och nyanser……Hoppas du får ett bra besked av din röntgen……

  Gillad av 1 person

  • Ja, dom är roliga att fota, tycker jag 🙂 Besked från röntgen får jag redan nu på onsdag, skönt att slippa vänta så länge, tror det blir ganska bra besked. Tack!

   Gilla

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s