Kanalerna i Amsterdam!

Det är nu dags att säga farväl till Amsterdam, för den här gången i alla fall 🙂 Avslutar med några bilder på Amsterdams kanaler, bilderna är tagna från land den här gången. Tack vare det fina vädret var det mycket aktiviteter både på och vid kanalerna, det var helt fantastiskt att strosa fram i den då tidiga sommarvärmen, längtar redan tillbaka. Det här inlägget blir det sista från Amsterdam, och jag hoppas att ni också har haft glädje av min resa. Tack för besöket och välkommen åter!

Photo by Susan 2016-05-06

15 tankar om “Kanalerna i Amsterdam!

 1. Om jag hade kunnat språket, skulle det varit kul att uppleva dessa vackra kanaler. Jag får vara tacksam att du visar så många fina bilder därifrån.
  Svante

  Gillad av 1 person

 2. Du fick med dig massor med fina foton från Amsterdam. Den där cykeln som hänger tycker jag mig ha sett från kanalsidan, haha! En vårresa är perfekt att göra söderöver, då möter man våren två gånger. Ska ja gissa att du åker tillbaka någon gång?

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket! Det var det första jag tänkte när jag fick syn på cykeln en andra gång, ha ha 🙂 Det är inte fel att möta våren två gånger, så härligt 🙂 Jag kommer absolut att åka tillbaka, vill gärna uppleva blomsterkarnevalen också 😀 Det är nog en häftig upplevelse!

   Gilla

  • Tack snälla du! Jag var tvungen att googla Leiden, och det påminde verkligen om Amsterdam, och det var visst inte så långt emellan dom båda städerna. Dom här enorma kanalsystemen är också väldigt fascinerade, tycker jag… lite som spindelns nät 🙂

   Gilla

   • Ja, från halva Europa. Vi var ute och for hela somrarna med familjen från det att jag var 4-5 år till jag var 12. Tyskland, Frankrike, Sweichz, Österrike, Italien, Grekland mfl. Amsterdam, Paris, Venedig och Innsbrück är de ställen som fastnade mest av i minnet.

    Gillad av 1 person

   • Åhh, det måste ha varit spännande, då måste du ha sett och upplevt väldigt mycket. Vi åkte alltid till Öland eller Österlen när jag var liten, vi var aldrig utanför den svenska gränsen, men det försöker jag ta igen nu istället, det är roligt att se sig om 🙂

    Gilla

   • Ja det var det, även om de vuxna gillade annat än vi ungar men vi var ju tre syskon så vi hade ju varandra. Det vi missade var Pratern i Österrike för då fick morsan sån tandvärk att vi fick lov att åka hem. Märkligt nog fick jag inte blodad tand på att resa trots positiva minnen, har bara varit i London, Berlin och södra Tyskland som vuxen.

    Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s