23 tankar om “Kaninkollage

  1. Fina bilder! Nu kan jag nog sova gott när jag har något att räkna. Har inte sett en Hare sedan jag flyttade till Kårböle, inte ens en liten Harskit, eller spår i snön.
    Svante

    Gillad av 1 person

    • Tack så mycket! Att räkna får innan man somnar har jag hört, men inte att man räknar harar, men det borde funka lika bra, hi hi 😀 Är det en hare, eller är det en kanin? Det är den stora frågan 😀 Hoppas min kanin/hare ger dig en god natts sömn! //Susan!

      Gillad av 1 person

      • Är den ute utan husse, eller matte, är det nog en Hare. Kaniner brukar ju vara tama. Att räkna Får är ju brukligt, men lyckas man somna, så är det alltid ett Får, som bräker, och då vaknar man ju igen. Harar, och Kaniner är tystare.
        Svante

        Gillad av 1 person

      • Tack för informationen, det ska jag lägga på minnet. Det låter som det är smartare att räkna harar eller kaniner för att slippa bli väckt av ett bräkande får, hi hi 🙂

        Gillad av 1 person

  2. Du får tänka att kaniner har hängande öron och harar har öron som står uppåt. 😉 Riktigt fina bilder, önskar dig en härlig söndag och kul att du kommit igång igen med bloggen.

    Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!