Hollandsresan!

Det här inlägget får avsluta min resa till Holland. Jag hade ambitionen att skriva en resedagbok även över den här resan. Det har jag nu äntligen gjort, även om det har tagit sin lilla tid. Det mesta var redan klart från tidigare inlägg som jag redan har publicerat, så det var mest att knåpa ihop lite text, främst till första dagen. Sagt och gjort, så nu är det klart, ville gärna ha det klart innan det bär iväg på nästa resa 🙂 I skrivande stund håller jag dessutom på att ladda upp mina bilder från resan till Photobox.se för att påbörja en ny fotobok, och den vill jag också gärna ha klar innan jag reser igen.

Till min resedagbok:

Skulle ni hitta en länk som inte fungerar så får ni gärna skriva det i kommentarsfältet, tack på förhand!

Nästa resa blir till Jersey med Paris, och det är bara fem veckor kvar nu… längtar 🙂 Börjar bli värsta globetrottern ju, hi hi!!

Tack för besöket och välkommen åter 🙂

DSC_0187

11 tankar om “Hollandsresan!

  1. Mycket vackert! Länkarna får jag titta på när jag inte är här på torpet, antar att det är mycket foton och de drar de för mycket datamängd. Väl hemma får jag nog kolla mina bilder från Holland och se om jag har med den här tulpanen, haha! En underbar form har de och det har du fångat så bra i din bild.

    Gillad av 1 person

    • Tack så mycket! Länkarna som är med i inlägget är sådant som jag redan publicerat, men jag ville ha allt samlat för att det ska bli mer lättåtkomligt 🙂 Den tulpanen var favoriten, väldigt fina färger vad det på den, helt underbar!

      Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s