Packning pågår!

Nu börjar resfebern sätta in på allvar, och ikväll tänkte jag försöka packa klart allt, så att jag bara kan koppla av och försöka varva ner dom två kommande kvällarna. Jag reser tidigt på lördag morgon, och resan bjuder på ett späckat program, så nån semester är det ju inte tal om, hi hi 😀 …men vad jag längtar, ska bli sååå otroligt roligt och spännande!!

Jag har läst på lite grann om Jersey, och följande fenomen är väldigt fascinerande, tycker jag:

Kanalöarna kallas också för Tidvattenöarna eftersom det i Engelska kanalen uppstår kraftiga tidvattenströmmar. Detta speciella fenomen kan iakttas på Jersey som på grund av sin unika placering i S:t Malo-bukten växer och krymper med upp till 12 meter var sjätte timme. Det är en av de största tidvattenförändringarna på jorden.

Källa: Om Jersey

Funderar på om mina Pirat-Miniors ska få följa med på resan, hi hi 😀

Det blir nog lite stiltje på bloggen den kommande veckan, men passa på att njut av lugnet för ni kommer säkerligen bli bildbombade när jag väl är hemma igen, ha ha 😀

Avslutar det här inlägget med ett litet galleri av blommor och passar samtidigt på att önskar er alla en fortsatt trevlig sommar!!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tack för besöket och välkommen åter!

Photo by Susan 2016-07-08/2016-07-17

Annons

28 tankar om “Packning pågår!

 1. Men vad roligt !! Klart du får en toppenresa med många spännande och roliga upplevelser 🙂 Ser fram emot många bilder. Sköt om dig och njuuut nu allt du bara kan av nuet ❤❤

  Gillad av 1 person

  • Det ska bli kanonkul, och det kommer verkligen bli en toppenresa, och nu är det inte så länge tills det äntligen bär iväg 🙂 Härligt! Tack så mycket, jag ska verkligen njuta. Sköt om dig, och ha det så bra ❤

   Gilla

 2. Så spännande! Jag har varit ganska nära, vid franska nordvästkusten och upplevt väldiga skillnader p.g.a tidvattnet. Njut av resan nu och kom pigg tillbaka med en rapport. Jättevackert blombildgalleri som du visar oss!

  Gillad av 1 person

  • Ja, nu bär det snart iväg, otroligt spännande ska det bli. Det är fascinerande det här med tidvatten, och jag upplevde en del av det när jag var i England förra året. Det blir nog ett par dagars välbehövlig vila när jag kommer hem, men innan dess ska jag njuta och ha det bra. Roligt att du tyckte om blomgalleriet 🙂 Ha det bra och va rädd om dig!

   Gillad av 1 person

  • Tack så mycket! Det är riktigt roligt att fota igen, så det kommer blir en hel del bilder från resan 🙂 Självklart ska dom med 😀 och innan vi tar färjan över till Jersey så ska vi först besöka Piratnästet i St.Malo, det var en mening med att jag skulle välja just Pirat-minior (tänkte inte på detta förrän jag läste din kommentar), hi hi 😀 Ha det bra och va rädd om dig, kram!

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s