Den gamla verandan

Var ute på en fototur häromdagen och då fick jag syn på den här gamla glasverandan, så fantastiskt vacker, och den gamla cykeln som står lutad mot verandan förhöjer bilderna, tycker jag – det är bara reflexen på framhjulet som inte riktigt passar in 🙂 Kolla in ramen på cykeln, riktigt snygg, tycker jag!

Photo by Susan 2016-08-09

24 tankar om “Den gamla verandan

 1. Härlig gammal cykel och ett riktigt vackert gammalt hus! Verkligen underbar snickarglädje vilket man oftast inte ser på nya hus. Underbara bilder – som att få resa tillbaka lite i tiden. Stort tack för ”den fantastiska resan”. Trevlig helg.

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket, och roligt att du ville följa med på resan 🙂 Ja, visst är snickarglädjen underbar, och precis som du säger så ser man den inte så ofta på nyare hus, men det kanske blir populärt igen. Trevlig helg!

   Gillad av 1 person

   • Jag skrev att den inte passade in men en glad smiley efter, just för att den säkerligen är nyare än både verandan och cykeln, men samtidigt väcker den tankar om att cykeln har använts för inte så väldigt längesen, vilket jag tyckte va lite intressant, hade inte förväntat mig en reflex på den gamla cykeln 🙂

    Gilla

 2. Här backar vi. Jättefin bildserie där du går från helheten till detaljerna. Cykeln är vacker och stämmer bra med verandan och huset. Är det tomt? Men, som du skriver, reflexen skvallrar att cykeln inte bara är dekoration utan i användning. Reflexer är ett måste och gamla reflexer – fanns de ens?

  Gillad av 1 person

  • Åhh, tack så mycket snälla ”jag” 🙂 Jag fastnade verkligen för verandan när jag såg den, tycker den är väldigt fin, men om det bodde någon där, hade jag lite svårt att avgöra. Dock var gräset klippt och en soptunna fanns det också, men i övrigt såg det ganska tomt ut. Tror nog att reflexen är en nyare företeelse än cykeln, hi hi 🙂

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s