Fånga ögonblicket och boosta energin.

De senaste tre åren har jag av olika anledningar inte varit ute med min kamera så mycket. På grund av, eller jag kanske istället ska säga, tack vare, allt kaos och all stress som varit på jobbet de senaste månaderna, så har jag äntligen hittat tillbaka till mina fotorundor. Helt underbart, känner att jag har saknat det jättemycket, det boostar verkligen min energi samtidigt som det är terapi för själen. Förra månaden lyckades jag ta mig ut på hela fem fotorundor – och det är ungefär lika många rundor som jag totalt har varit ute på dom senaste tre åren. Helt underbart! Bjuder på ett axplock från min första fotorunda från föregående månad – jag älskar att bara strosa runt och knäppa av en bild här och en bild där. Bilderna är från en runda i Ljungby den 5:e maj.

Min resedagbok


Jag har sedan den senaste uppdateringen av min resedagbok varit på ytterligare tre resor; Nordkap med Lofoten, Skottland runt med Isle of Skye och en weekend på Polska bärnstenskusten. Tre fantastiska resor, och när jag är ute och reser har jag ju alltid kameran med mig. Jag kommer, så småningom, att med en förkortad version uppdatera min resedagbok även med dessa resor. Att resa har verkligen blivit min grej, jag bara älskar att vara på resande fot… och i dagsläget har jag två inbokade resor att se fram emot. På min nästa resa bär det iväg till Schweiz, på en rundresa i 8 dagar, jag tror att det är fantastiskt vackert där. I september åker jag på en rundresa till Italien i 14 dagar, vilket jag verkligen ser fram emot – det ska bli extra roligt att återse Rom, det är 12 år sedan jag var där senast. Nedan några få bilder från mina tre senaste resor.

Photo by Susan

9 tankar om “Fånga ögonblicket och boosta energin.

 1. Jättefina bilder allihop! Min favoritbild blev de 2 uppochnervända båtarna . Ska bli så kul att följa dig 🙂 Visst är det kul när man har lite resor inbokade och se fram emot!

  Gilla

 2. Spännande att följa din promenad i Ljungby och dina resor. Tromsö och Nordkap har jag besökt när jag åkte Hurtigrutten för flera år sedan.
  Hoppas du får trevligt på inbokade resor
  Kram Anki

  Gillad av 1 person

  • Tack 😊 Åhh, Hurtigrutten skulle jag gärna vilja åka 👍 Jag blev förälskad i Norge och Lofoten, sååå vackert 😍 Jag längtar till jag får ut och resa igen. Kram Susan!

   Gillad av 1 person

 3. Många vackra bilder som du visar, svårt att ens välja en favorit. Förstår din glädje när du har återupptäckt vilken avkoppling fotorundor ger. Roligt att du kommer iväg på så många resor, jag får lov att skärpa mig och försöka få till någon resa per år i alla fall. Det är alltid plikter som kommer emellan. I höst är i alla fall en resa till sonen i Oslo inbokad, får se om det går att kombinera med något annat däromkring. Ser fram emot dina resebilder!

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket! Jag bara älskar mina fotorundor, och hade nästan glömt hur avkopplande och rogivande det verkligen är, så roligt 🙂 Just nu i mitt liv så jobbar jag för att resa, eftersom jag inte har rest så mycket innan, så har jag många år att ta igen, det finns såå mycket att se. Oslo låter trevligt, blev förälskad i Norge när jag var på Lofoten, hade gärna sett mer av Norge. En dröm är att nån gång åka Hurtigrutten 🙂

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s