Fyra i kvadrat

Jag är, under perioder, en flitig användare av Instagram, och har mer och mer börjat gilla det fyrkantiga bildformatet, så idag bjuder jag på fyra bilder i kvadrat.

På den här rundan mötte jag årets första nyckelpiga, jag tycker dom är såå fina, men upplever att man ser dom mer och mer sällan. Jag tycker även om syrenernas vackra små blommor, speciellt när man kommer riktigt nära, då ser dom ut som små porslinsblommor. Utanför Sagomuseet i Ljungby tronar två bautastenar upp sig, jag tycker dom passar så bra in i sagomiljön, dom får iallafall mig att tänka på troll och annat otyg från sagans värld. Duvor, däremot, är jag inte så förtjust i, men upptäckte denna vackra duva på grannhusets tak. Ovanlig färg, och den smälter verkligen in bland takpannorna. Tack för idag!

Photob by Susan 2019-05-26

8 tankar om “Fyra i kvadrat

 1. Vad kul att du är tillbaka! 😀 Hittade precis en ”gilla” markering av dig hos mig. Det var länge sedan.
  Nej, nyckelpigor ser jag också ytterst sällan. Väldigt vackra bilder!

  Gillad av 1 person

  • Åhh, tack så mycket 🙂 …jo, jag har smugit mig in här igen, det blev ett långt uppehåll, men det är kul att vara tillbaka 😀 Roligt att du gillar bilderna. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

   Gillad av 1 person

 2. Nyckelpigor hittar jag ofta tidigt på våren när jag börjar rensa i rabatterna och då är de många. Jag har sett pyttesmå nyckelpigor i träden, så hos oss verkar tillgången vara ok, vilket är bra då lössen också är många. Väldigt fin bild med pigan på knopparna – av vadå? Precis så gillar även jag att fota syrenerna, gillar de små blommorna. Duvan hade verkligen vacker färger med det rosa på framsidan. Jättefin bildserie där tre av bilderna visar något slags ytstruktur.

  Gillad av 1 person

  • Åhh, va mysigt med så mycket nyckelpigor 🙂 …jag bor i lägenhet och har inte direkt nån tillgång till trädgård, så det kanske är därför jag inte ser dom så ofta 🙂 Tack så mycket, vet dessvärre inte vad det är för knoppar, tillhör en häck vi har på gården, och som nu har slagit ut med vita små blommor. Tack snälla, du är väldigt finurlig och kvick, nu ser jag också att tre hör ihop med sin ytstruktur, och en ska bort – som Magnus Härenstam brukade säga i barnprogrammet, hi hi 🙂 Ha en fortsatt trevlig kväll!

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s