Äntligen har jag hittat tillbaka…

…det är sååå roligt att vara igång med fotandet och bloggandet igen, har verkligen saknat det. Den här dagen kom jag upp tidigt, och tog kameran runt halsen och mötte lugnet i staden – förutom måsen som jagade ut mig från hembygdsparken. Det blev en runda på 2,5 timme, så härligt, och väl hemma igen, hade dagen knappt börjat.

Photo by Susan 2019-06-09

6 tankar om “Äntligen har jag hittat tillbaka…

 1. Åter en fin bildserie, den andas ro. Morgonpromenader hör till de bästa, då är det ofta så lugnt och friskt ute. Så roligt att du har hittat tillbaka till fotoglädjen, jag tampas lite med min just nu, har så mycket som kräver min insats och lite ork. Men inspireras av dina promenader och vackra bilder.

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket! Morgonpromenader är det bästa, så lugnt och skönt. Ja, det är så roligt, och välbehövligt, det är sånt kaos och mycket stress på jobbet nu, så det är verkligen en lisa för själen att bara hänga kameran runt halsen och ge sig ut en runda. Jag hoppas att du också hittar tillbaka, och jag är glad att jag kan inspirera dig. Va rädd om dig!

   Gillad av 1 person

 2. Det är den bästa tiden att fota. Jag är tyvärr en nattuggla och har svårt att ta mig upp så tidigt. Har också en svacka, skulle ta en extra runda utöver hundpromenaderna. Bara kameran och jag.
  Väldigt vacker serie igen. Fint med alla skuggor i morgonsolen.

  Gillad av 1 person

  • Ja, morgonen är bara bäst, det är så lugnt och skönt då, men är man nattuggla så kan det ju bli ett problem 🙂 Jag hoppas du också hittar tillbaka, för det är väldigt rofyllt att ge sig ut på en fotorunda och studera världen lite närmare 🙂 Tack så mycket, jag gillar verkligen morgonljuset, och det är nog därför jag försöker komma ut tidigt 🙂

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s