Hortensian

Jag tycker om att ta närbilder, men med min resekamera blir det inte riktigt bra, kan säkert vara handhavandefel 🙂 …bilderna blir betydligt bättre med min systemkamera, och det kanske är så det är. Det är ju inte främst närbilder jag tar på mina resor, så jag får väl ändå vara rätt nöjd 🙂 Ha en underbar fredag!

Photo by Susan 2019-07-02

10 tankar om “Hortensian

 1. Man ska inte förvänta så mycket. Sen vad är det som säger att du inte ville dina bilder just så. Att du vill en lite gammaldags känsla i bilderna. Idag eftersträvar man inte längre perfekta bilder. Man är mer tillåtande än förr.

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket 🙂 Det är roligt att ta närbilder, blommor är ju favoritmotivet, det finns så mycket vackra detaljer när man studerar blommorna lite närmare. Ha en fortsatt trevlig fredagskväll, kram!

   Gillad av 1 person

 2. Jag tycker nog du ska vara mer än nöjd med bilderna! Bilder måste inte vara tekniskt perfekta … jag vill att de ska ge mig en känsla av hur det var just då och förmedla en atmosfär eller känsla.
  Jag, liksom du tar gärna bilder riktigt nära … man får liksom ett annat perspektiv på världen och upptäcker saker man inte ser annars 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Du själv kan ju jämföra, jag känner att det är så vad gäller systemkameran. Men bilderna i inlägget kan du vara nöjd med. Säger som Anki, man vill att bilder ska förmedla en känsla, skälet till att man tar just den bilden.

  Gillad av 1 person

 4. Håller med de andra. Det är känslan man får när man tittar på bilden och inte alla fototekniska regler. Jag tar väldigt ofta makrobilder. Allt det man vanligtvis inte kan se och som är så fascinerande.
  Det blev ändå fina bilder som du visar här.

  Gillad av 1 person

  • Att få fram en känsla i bilden är ju viktigt för betraktaren, kanske är man lite väl självkritisk ibland. Visst är det roligt att ta närbilder, det finns så mycket detaljer som man annars inte ser, som en helt ny liten värld som öppnar upp sig. Tack så mycket, jag känner mig ändå ganska nöjd med bilderna nu…. och övar vidare 🙂

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s