Arkivbilder, del 10

Här kommer det sista inlägget från arkivet, och när det här publiceras så är jag tillbaka på jobbet igen, verkligheten har hunnit ikapp. Det var den här semestern, hade bara två veckor nu, ska ha ytterligare två veckor i september, och då ska jag åka Italien runt med Scandorama, det ska bli riktigt spännande.

Dagens inlägg har bilder från ännu en fotorunda i Ljungby, och det är i början på juni 2018. Jag stannade till vid en fontän för att testa lite olika slutartider, det är riktigt roligt och rätt fascinerande, tycker jag.

Det här var det sista inlägget från min arkivserie, och jag är nu uppe i 18 inlägg i rad 🙂 Jag hoppas jag har bjudit på lite fotoglädje på min återresa i arkivet. Tack för besöket och välkommen åter!

Photo by Susan 2018-06-08

13 tankar om “Arkivbilder, del 10

 1. Välkommen hem till verkligheten igen! Tack för alla härliga arkivbilder du bjudit oss på under tiden!
  Vackra bilder … och visst är det kul att testa lite olika inställningar – och skillnaden blir verkligen rejäl just när det gäller vatten och olika tider 🙂

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket, det var dock lite tungt att börja jobba idag 🙂 Roligt att du har följt med på min resa genom arkivet, och det är verkligen roligt att testa olika inställningar och se vad som händer, och just vatten är väldigt fascinerande! Tack igen!

   Gillad av 1 person

 2. Vacker och solig sommarserie! Vad gäller slutartider så gillar jag vanligtvis inte långa slutartider när man fotar naturligt vatten, som forsar o.dyl. Det blir ofta så överdrivet, förvandlar vattnet till något som det inte är, en mjölkaktig ström, jag vet inte var det kommer ifrån, behovet att förvanska vattnets utseende så. Annat är det vad gäller fontäner, tycker jag, där är vattnet ofta finstråligt och upplevs kanske som på din första vattenbild. Båda är fina, tycker jag.

  Nu har jag kollat igenom arkivinläggen men sparar inläggen från din härliga resa, höstpojken är allvarligt sjuk och upptar mina tankar.

  Gillad av 1 person

  • Tack snälla du, roligt att du gillar bilderna 🙂 Jag tycker det är roligt att leka med slutartiden när jag fotar vatten som rör sig, men det är nog mest för att jag blir så fascinerad av resultatet 🙂
   Tack för att du ville följa med på min fotoresa i arkivet, och du är hjärtligt välkommen tillbaka för att följa med på min resa till Schweiz.
   Förstår att dina tankar är upptagna av höstpojkens sjukdom, jag skänker er båda en tanke, och önskar er allt väl.

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s