Inte min dag idag…

Steg upp vid halv fem för att komma ut på en tidig fotorunda. Började dagen med en kopp kaffe samtidigt som min nya TG-5:a laddades 📷

Jag älskar tidiga fotorundor, och idag var det en underbar morgon med sol och en temperatur på 15 grader, så skönt 🌞

Drygt en timme och 96 bilder senare så dog kameran… batteriet va inte riktigt fulladdat när jag gick hemifrån, men jag tänkte att det borda hålla liiite längre, annars är det riktigt dåligt. Jag kände nog på mig att det inte bara va ett urladdat batteri… och det va det dessvärre inte, har inte fått igång kameran sen i morse… två fotorundor blev det, sååå tråkigt, har säkert fått ett måndagsexemplar, suck!

Resten av dagen har jag bara legat i soffan, på grund av magsmärtor, suck… ingen rolig lördag 😥

För att skoja till det lite så öppnade jag upp två bilder i Photoshop Elements och lekte lite, bjuder på slutresultatet och önskar er en fortsatt trevlig lördagskväll 😊

Photo by Susan 2019-08-03

13 tankar om “Inte min dag idag…

 1. Jag gillar den gröna.
  Det är alldeles för många måndagsexemplar numera. Jag tror att blir lurade hela tiden. Det är ju öppet köp och man kan lämna tillbaka varor. Det snyggas upp och säljs till nästa. Jag skulle kunna berätta en hel del om det.
  Hoppas att du får en ny istället det vore det enda rätta.

  Gillad av 1 person

 2. Såå tråkigt! Både med att du inte mår bra och att nya kameran strejkar! Hoppas du mår bättre idag och orkar ta tag i problemet med kameran! Måndagsexemplar är inte kul – hoppas du erbjuds en ny kamera! Om du har öppet köp, kanske du kan lämna tillbaka den …?
  Kul att leka i PS … fina resultat – den första blev genast min favorit! 🙂

  Gillad av 1 person

  • Ja, det var en riktigt tråkig dag igår, men idag är det mycket bättre 🙂 Beställde kameran på nätet och har kontaktat dom idag, hoppas det går fort tills jag får en ny, eller vad som nu händer… jag kom liksom av mig igår, både på grund av kameran och senare magen, men nu kör vi igen. Visst är det kul att leka med bilder, den första är min favorit också. Ha en fortsatt trevlig söndag!

   Gillad av 1 person

 3. Så eländigt, men glad att du mår bättre och har tagit tag i kamerastrulet. Jättetråkigt när sånt händer, nya produkter ska bara fungera. Vi satt igår och försökte begripa hur vi skulle koppla upp Chromecast och tro det eller ej, det tog sina modiga fyra timmar! Uh, vad dumma vi kände oss. Riktiga fotokonstbilder som du bjuder på – snyggt!

  Gillad av 1 person

  • Man förväntar sig att det bara ska fungera, och man tappar liksom farten en stund när det inte gör det, men nu är en ny kamera på väg… och magen är bättre idag, så imorgon kan jag gå till jobbet igen, skönt! Det tekniska kan ta sån himla tid ibland, och visst känner man sig dum! Tackar, det var vad jag lyckades åstadkomma denna eländiga dag, behövde pigga upp mig med något 🙂

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s