Regnig lördag

Ställde klockan på halv fem för jag ville ut på en tidig fotorunda, vilket är helt underbart. Tittade ut genom sovrumsfönstret strax efter fem, och såg solen gå upp, och då steg jag också upp, så härligt 🙂 Startade kaffebryggaren och klädde på mig, slog mig ner i soffan och drack mitt morgonkaffe… och sen kom regnet, suck! Regnar det hos er också? Det är väldigt mycket höstkänsla idag…

Mitt bildarkiv börjar minska nu, men hittade några bilder på murar och stenstolpar från en av mina senaste fotorundor.

Jag önskar er alla en härlig lördag 🙂

Photo by Susan 2019-07-28

21 tankar om “Regnig lördag

 1. Japp, det regnar hela tiden här och mycket. Stenmurar är vackra och grönskan gör det inte sämre. Jättefina bilder. Önskar dig också en fortsatt trevlig lördag, trots vädret!

  Gillad av 1 person

 2. Stenmurar är bra fotoobjekt och grönskan och den rostiga biten av staketet gör det helt inte sämre, jättefina foton! Hos oss har det varit uppehåll idag och ganska varmt. Men jag vaknade tidigt till dimma och funderade lite på att gå ut, men kroppen var motsträvig, stel och ond, så jag kröp i säng igen. Ska höra med sommarflickan som är på besök om hon inte vill ta en promenad snart till åviken. Njut av ljudboken!

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket 🙂 Så härligt, tänk vad vädret varierar, här har det varit mörkt, regnigt och grått nästan hela dagen, men det är rätt mysigt ändå, tycker jag… bara det inte håller i sig för länge, vill ju ha lite mer sommar… Du gjorde rätt som kröp ner i sängen igen, man ska lyssna på kroppen sin. Du får ha en trevlig tur med sommarflickan, så fortsätter jag med min ljudbok 🙂

   Gilla

  • Idag har det verkligen varit inomhusväder, och riktigt mörkt dessutom. Det har precis börjat mullra här runt om kring… Lyssnar på en spännande svensk deckare, som är riktigt bra. Ha det bra, kram!

   Gilla

   • Just nu lyssnar jag på Fjällgraven, som är tredje boken med psykologen Sebastian Bergman, som är skriven av Hjorth & Rosenfeldt. Jag tycker dom är bra, och det finns ytterligare tre böcker i samma serie. Har du nån bok på gång nu? Idag är det riktigt läsväder, kram!

    Gilla

   • Dom har jag läst och tycker om dom. Läser en bok av Jojo Moyes som heter Livet efter dig och den är väldigt bra. Ingen deckare men den är väldigt bra.
    Kram

    Gillad av 1 person

 3. Ja det regnade. Men inte har jag höstkänsla för det. Naturen behöver regn. REGN. Köp en regnrock både för dig och för kameran. Blir fantastiska bilder i regn.
  Jag blir så ledsen när folk ständigt klagar på regn när solen sken mest på hela sommar. Stackars växte4 som dör av törst. Och på vissa ställen har redan ransonerats vattenanvändningen på grund för lite grundvatten.
  Ha en bra söndag.

  Gilla

  • Här har det varit höstkänsla idag, regnigt och grått, och väldigt mörkt, så man har fått ha lamporna tända… Jag har både regnrock och regnskydd till kameran, men att gå ut i ösregn vid halv sex på morgonen kändes inte så himla lockande, valde att krypa ner i sängen istället 🙂 Med rätt kläder så är det riktigt skönt med en promenad i regnväder. Jag klagar inte på regnet och det behövs verkligen regn. Ha en härlig söndag!

   Gillad av 1 person

 4. Stenmurar är verkligen snygga och väldigt trevliga fotoobjekt! Fina bilder!
  Är ju lite efter med bloggläsandet,p.g.a. andra aktiviteter och min numer helt döda dator … men i lördags kom det en liten skur här hemma, ca. 2 mm bara.

  Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s