Resedagboken uppdaterad

Jag har nu uppdaterat Resedagboken med min rundresa i Schweiz, det är så skönt att äntligen va klar… för idag är det bara två veckor kvar tills det bär iväg igen. Den här gången blir det en 14-dagars rundresa i Italien, det ska bli såååå roligt, längtar jättemycket… så det är verkligen skönt att vara klar med resedagboken. Dessutom gör jag ju alltid Fotoböcker från mina resor, och tanken är att jag ska hinna göra klart även den innan jag reser igen. Ha en underbar lördag!

Vill du läsa mer om min resa till Schweiz så är du välkommen att klicka dig in på länken nedan.

Schweiz runt 2019


Roligt att du ville följa med på min rundresa i Schweiz – tack för besöket och välkommen åter 🙂


 

Annons

10 tankar om “Resedagboken uppdaterad

 1. Du är full av energi. Det var egentligen inte det jag ville skriva, men jag tappade bort en bättre formulering som jag hade i huvudet. Men energi täcker väl det jag ville få fram. Så är det när man lyssnar till ” så funkar det ” på P1.
  Har din nya kamera lagats eller vad har hänt?

  Gillad av 1 person

 2. Kan bara instämma med Antonia – vilken energi du har! Jag tänker varje år göra en fotobok, men hittills har det bara blivit två … Var beställer du ifrån?
  Funderade också på hur det gick med kameran – läste att du fått en ny – hoppas den funkar bättre!
  Härligt att ha en ny resa att se fram emot!
  Ha en fin dag … ser fram emot nya bilder!

  Gillad av 1 person

  • Eftersom jag är lite sent ute både med resedagboken och fotoboken så måste man ju skynda på lite, så jag låter säkert mer energisk än va jag är, hi hi 😀 Jag beställer mina fotoböcker på Photobox.se, och jag tycker dom är bra… är nu uppe i 10 fotoböcker, det är så roligt att ha, tycker jag 🙂 Jo, jag fick en ny kamera, den kom i fredags, och jag tänkte göra ett inlägg om det idag… tänkte gå en runda och ta lite bilder i eftermiddag. Tack vare mitt fotointresse, vaknade ett reseintresse, och nu bara älskar jag att resa. Italien ska bli riktigt roligt, längtar jättemycket…. Ha en härlig söndag 😀

   Gillad av 1 person

 3. Gillar dina fotoböcker som inspirerade mej. Har gjort 5 st men numera blir det inga eftersom jag inte reser längre. Funderar på att göra en om min trädgård….
  Va skönt att du fick en ny kamera så vi får se flera fina foton.
  Ha en skön kväll

  Gillad av 1 person

  • Åhh, vad roligt att du har blivit inspirerad av mina fotoböcker, och jätteroligt att du gjort egna fotoböcker 😀 Jag tycker absolut att du ska göra en fotobok om din trädgård, det skulle bli jättefint med alla dina vackra blomsterbilder. Förutom från mina resor har jag även gjort några ”årsböcker” där jag samlat bilder från det gångna året, jätteroligt att ha. Det blir ju en helt annan känsla att titta i en fotobok än på skärmen. Ha en underbar kväll, kram!

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s