Min nya kamera

Jag beställde för ett tag sedan en ny kamera, en Olympus Tough TG-5, som slutade fungera efter bara två gånger. Jag returnerade kameran, men dessvärre var det här en utgående modell, så dom hade inga fler. Jag kunde antingen välja en annan kamera i samma prisklass, eller kunde jag, till ett reducerat pris välja nästa modell av samma kamera. Jag valde det senare alternativet eftersom det var just den modellen jag hade tittat på ett tag. I fredags kom äntligen min efterlängtade kamera, en Olympus Tough TG-6, och idag har jag varit ute på en premiärtur. Jag gillar verkligen makroläget, så roligt att ta närbilder.

Nu håller jag tummarna för att den här kamera ska fungera lite bättre, vad är oddsen för att man ska få två måndagsexemplar!? Jag gillar verkligen den här lilla modellen, så himla smidigt – min nya följeslagare. Ha en trevlig söndagskväll 🙂

Photo by Susan 2019-08-18

14 tankar om “Min nya kamera

 1. Så bra det blev till slut … och härligt att du verkar så nöjd! Lycka till med den! Fina bilder … både de ”vanliga” och makrobilderna!
  Ha en fin söndagskväll!

  Gillad av 1 person

  • Åhh, tack så mycket Anki 😀 Det löste sig bra, tycker jag… det är en liten, smidig och rolig kamera, och skönt att man även kan ha den med när det regnar ☔ 😀 Trevlig söndagskväll!

   Gillad av 1 person

 2. Vad roligt att det löste sig så bra. Visst är de små kameror bättre än deras rykte. Framför allt makro. Har i många år haft med mig en sådan liten vart jag än går.
  När jag går fotopromenader blir det den stora kameran. Toppen bilder! 🙂

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket 🙂 Ja, det löste sig riktigt bra till slut, skönt… och jag gillar verkligen kameran, det är roligt att ha en liten kamera, som blir lättare att ha med sig lite oftare. Det blir riktigt bra makrobilder, såå kul 🙂 Ha en fortsatt trevlig kväll!

   Gillad av 1 person

 3. Vad skönt att det löste sig så att du är nöjd! Jättefina bilder blir det, men det beror inte bara på kameran. Jag måste se mg om efter en ny kompakt, märker att jag släpar för mycket på systemkameran.

  Gillad av 1 person

  • Ja, det va skönt 🙂 …och jag gillar verkligen den här kameran, det lilla jag nu har testat den… Den tar bra bilder, och den är liten och smidig, lätt att ta med sig 😀 …jag älskar min systemkamera, men ibland är det jobbigt att släpa runt på…

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s