Black and White on Wednesdays #4


Sommarlov på fotbollsplanen

Nu har skolorna börjat och jag hoppas dom har klippt gräset vid fotbollsmålet 🙂

Jag har i ett tidigare inlägg Svårt att bryta, publicerat bilder i färg på samma fotbollsmål, men jag tycker nästan dom gör sig bättre i svartvitt. Vad tycker du?

Photo by Susan 2019-07-28


Alla som vill får hänga med på mina Fotoutmaningar, det är helt kravlöst och du bestämmer själv hur ofta du vill vara med. Det vore jätteroligt om så många som möjligt hänger på, skoj att se andras bidrag 🙂 Om du är med får du gärna länka till min blogg. Hjärtligt välkomna!
Mina tema är:
– Trees on Tuesdays
– Black and White on Wednesdays
– Flowers on Fridays

 

12 tankar om “Black and White on Wednesdays #4

  • Kul att du också tycker det, jag tycker att just övergivenheten av målen, och att dom inte används på länge, framhävs bättre tack vare att bilderna är i svartvitt. Visst är det roligt med svartvita bilder, ser fram emot ditt bidra, jättekul att du är med 😀 Kram!

   Gilla

  • Kul att höra vad ni tycker 🙂 Det blir ju olika känslor i bilderna, beroende på om dom är i färg eller svartvitt – jag gillar svartvita bilder mer och mer. Just i det här fallet, när fotbollsplanen står tom på grund av sommarlovet, så ökar tomhetskänslan i bilden, tycker jag… och målet ser mer övergivet ut, än bilderna i färg. Kul att du har hittat den svartvita inställningen, ser fram emot lite svartvita bilder 😀

   Gillad av 1 person

 1. Fotbollsmålet gillar jag bättre i färg, blommorna runt målet kommer bättre fram då. Svartvitt är ändå alltid snyggt o strikt

  Gillad av 1 person

  • Det är så intressant att höra andras åsikter 🙂 Jag tycker det är snyggt med svartvita bilder, men det är ju inte alltid det blir bra… man får prova sig fram, och sen tycker vi ju olika 😀 Tack för din kommentar!

   Gilla

 2. Det är precis som du skriver, man får prova sig fram och tänka på vad man vill framhäva. Jag tycker som du att övergivenheten kommer bättre fram i sv/vitt.

  Gillad av 1 person

  • Det är ju så roligt att testa, och i vår digitala värld är det ju dessutom så enkelt. Va kul att du också tycker att övergivenheten framhävs 🙂 Ha en fortsatt trevlig kväll – själv ska jag strax packa färdigt, för tidigt på lördag morgon är det dags att ut och resa igen 😀 …det ska bli så härligt!

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s