Detaljer

Det är många saker som man tidigare bara gick förbi utan att se, men sen jag börja fotografera lägger jag märke till saker på ett helt annat sätt. Kameralinsen blir som ett extra öga, och man ser helt plötsligt saker överallt, känns det som. Upplever du också samma sak?

Photo by Susan 2019-08-11

14 tankar om “Detaljer

 1. Precis så. Samtidigt märker jag också att jag är ner avslappnad när jag inte har kameran med mig., även om jag kan notera saker som gör mig lite irriterad över att kameran är inte med mig.
  Fin serie. Gilla extra mycket den första.

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycker 😀 Jag håller med dig 😊 Ibland är det skönt att lämna kameran hemma, samtidigt som man ångrar sig om man inte har den med 😀 Det är samma när man reser, tycker jag, man fotar inte så mycket som man tänkt sig, för man vill bara titta ibland 😀

   Gillad av 1 person

 2. Ja visst är det så. Tidigare missade jag nästan semestrarna för jag skulle ha kort på allt. Men nu är det mycket enklare med telefonen, det är bara att klicka på. Jag använder nästan bara min mobil numer när jag fotar.

  Gillad av 1 person

 3. Instämmer. Jag synar detaljer, ser det lilla kanske oftare än det stora. Men det kan faktiskt bli lite störande också i perioder, när ögat ramar in till ett foto, där, där och där, särskilt när man inte kan fota det av någon anledning. Fin exempelserie på sånt man ser, snöbären kan man ju inte motstå!

  Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s