Vilket äventyr

Vid 23-tiden i fredagskväll landade jag i min egen lya efter att ha varit på resande fot i två veckor, rätt trött och sliten. Det har varit tidiga morgnar och fullspäckat program, så gårdagen ägnade jag mig mest åt att bara vara, ta det lugnt, inga tider att passa, så himla skönt …men imorgon är det dags att jobba igen, hade onekligen behövt ett par lediga dagar till 🙂

Det har varit ett otroligt äventyr, och vi har fått se hur mycket som helst. Vi har varit vid lutande tornet i Pisa, vi har promenerat i Florens, vi har varit på Capri och tagit linbanan upp till högsta toppen, vi har gått runt i Pompeji, besökt Peterskyrkan i Rom, kastat pengar i Fontana di Trevi, travat upp för Spanska trappan i värmen, vi har åkt gondol i Venedig, gjort ett besökt Innsbruck, med mera, med mera… Mamma Mia – det är inte konstigt att man är trött 😀

Vi har haft underbart väder, vi har ätit mängder med mat – pasta, pizza och massor av glass, bästa guiden och en bra grupp, såå härligt. Med hem från resan hade jag 2500 bilder, så det lär ta ett tag att gå igenom alla. Bjuder på ett par kollagebilder från Instagram, mer bilder och resedagbok kommer så småningom, måste först göra klart min fotobok från Schweiz 😀

Väl hemma börjar tankarna vandra vidare till nästa resa, vart är jag på väg nästa gång? Det är frågan… Italien är ju underbart, kanske utforskar det landet lite mer… längtar till nya resekatalogerna från Scandorama och Ölvemarks kommer ut… Ha en underbar söndag!

Venedig – en magisk stad


Tack för besöket och välkommen åter 😀


 

Annons

16 tankar om “Vilket äventyr

 1. Vad mycket underbart du har sett och upplevt. Bara axplocket här ovan från din resa visar många vackra resebilder. Ser fram emot fler, förstår att det tar tid och ork att gå igenom bildmängden och inser också att jag inte skulle klara av en sådan resa.

  Gillad av 1 person

  • Ja, vilken underbar resa det har varit, men jag är otroligt trött, och det kommer att ta tid med alla bilder, men jag har ingen brådska… jag tror inte jag hade orkat mer än två veckor i den farten, men så många härliga minnen jag har med mig hem. Ha en trevlig söndag!

   Gillad av 1 person

 2. Tror att det inte bara var farten som gör en trött utan också alla dessa intryck man måste smälta. Tur att du har sparat allt i kameran. Där kan man sakta återuppleva allt i lugn och ro.
  Ska bli roligt att se mera men ta det lugnt och utan stress. Ha en fortsatt trevlig kväll!

  Gillad av 1 person

  • Det är så sant Kristallina 😊 …så mycket nya intryck hela tiden, och tiden bara rusar, så i slutet på resan vet man inte vart man varit i början på resan 🙄🙄 Att ha massa bilder för minnet är kanonbra 😀 Ikväll står det tvättstuga på schemat, och det är mycket tvätt efter resan 😥 Trevlig kväll!

   Gillad av 1 person

 3. Vilken härlig resa … och så mycket ni har hunnit med! Roligt att få se ett smakprov på dina fina bilder … ser fram emot att få se mer!
  Blir spännande att se vart det bär hän nästa gång 🙂

  Gillad av 1 person

  • Det var verkligen en underbar resa, helt fantastiskt, och jag har fått se hur mycket som helst 😀 Italien är så vackert! Dock är jag fortfarande trött efter resan, det var ju fullspäckat program hela tiden, hade verkligen behövt lite semester när jag kom hem igen… så jag orkar ingenting när jag kommer hem från jobbet på kvällarna. Till helgen tänkte jag göra klart fotoboken från Schweiz, sen är det dags att börja sortera bland Italienbilderna – ska bli såå roligt 😀 Ha en bra dag!

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s