En dag – två rundor!

Igår lördag, ställde jag klockan för att komma ut på en tidig morgonpromenad med min kamera, så härligt. Jag har inte fotat nånting sedan jag kom hem från Italien, och för mig är det verkligen avkoppling, så det var skönt att äntligen komma ut en runda. Jag ville ut och ta lite härliga höstbilder, men framför allt var jag på jakt efter svamp – har blivit inspirerad av ett par svampbloggande vänner 😀 Ut kom jag, tidigt var det, och fruktansvärt kallt, brrr… och jag hade nog klätt på mig för dåligt. Var ute i ungefär en timme, och inga svampar blev det…

Jag frös i flera timmar efter min morgonpromenad, ända in i märgen, hu va kallt… men det störde mig att det inte blev några svampar… Strax efter fyra klädde jag på mig igen, och traskade ut i skogen, nu var det betydligt varmare och jag var bättre klädd (nästan för bra, den här gången). Svampjakten var nu i full gång, så himla roligt… jag plockade inga, bara fotade 😀 Tack Annica och Anki för inspirationen!

Tack för besöket och välkommen åter 😀

Photo by Susan 2019-10-05

17 tankar om “En dag – två rundor!

 1. Väldigt vackra bilder, både på svampkorgen och hösten! Du fick bra utdelning ändå.
  Har samma problem med rätt klädval när jag går ut med hunden. Det blir ganska ofta helt fel.
  Ha en fortsatt trevlig kväll!

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket Kristallina 🙂 Jo, utdelningen blev bra till slut, och trots kylan så var det härligt med två promenader i det vackra höstvädret. Skönt att höra att det är fler som klär sig fel 😀 Tack det samma!

   Gillad av 1 person

 2. Så kul att kunna vara med och inspirera … och tack för länken! 🙂
  Fin serie med svampar, men det ser ut som det är torrare hos dig än här.
  Härligt kollage från den första promenaden också!
  Jag tänkte lägga in lite svampbilder också – får se om jag hinner nu på e.m. 🙂🍄

  Gillad av 1 person

  • Visst är det kul att kunna inspirera, och inspireras 🙂 Jag har inte fotat så mycket svampar innan, fattar inte varför, för det är ju verkligen jätteroligt 😀 Ja, här är nog rätt torrt, tror jag… Tack så mycket Anki. Ser fram emot fler svampbilder 🙂

   Gillad av 1 person

 3. Det där morgonljuset, så krispigt och vackert på fotona. Synd att du klädde dig fel. Jag skaffade en jacka när vi for till Kiruna häromåret och den är toppen just när det är kyligare, hade med den till Bornholm och ibland åkte den på. Svampar är så dekorativa och skulpturala, förr fotade jag dem ofta men nu har jag knappt tagit något foto. Jag väljer ut fotot på svampen som spruckit runt om, den med strössel på, svampklungan och så förstås den lilla myggan på flugsvampen. Jättefina bildserier från dina båda fototurer!

  Gillad av 1 person

  • Åhh, tack så mycket 🙂
   Jag älskar ju morgonljuset, men trodde inte det skulle va så kallt ute, och hade inte rätt kläder framme 🙂 Jag har tidigare inte fotat så mycket svampar, men det är ju fantastiskt roligt, och finns i så många färger och formar. Tack igen!

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s