Italien runt – Dag 6

Torsdagen den 5 september


Capri

Härligt att vakna upp på Capri idag, jag ser verkligen fram emot den här dagen, ska bli så spännande 🙂 Vi har det trivsamt i vår lilla villa, det är som en lägenhet med egen ingång, och där finns två dubbelrum med badrum, och även ett allrum med kök, helt okej att bo här 🙂

Det är bara en bassänglängd mellan hotellet och vår villa – så det är nära och bra till frukostbordet 🙂


Det är en underbar morgon, och innan vi slår oss ner vid frukostbordet tar vi lite bilder på den vackra soluppgången, här är så fint!
Efter frukost är det dags för två härliga utflykter, och mer om dessa utflykter kan du läsa genom att klicka på länkarna nedan.


Efter våra härliga utflykter hoppar vi på minibussarna och åker tillbaka upp till Anacapri där vi äter en gemensam lunch, och det blir resans första pizza, jättegott. Mätta och belåtna promenerar vi tillbaka till villan, vi har nu lite egentid, en del väljer att ligga vid poolen, och andra väljer att ta liften upp till toppen av Capri – Monte Solaro. Jag väljer det senare alternativet tillsammans med två andra tjejer. Vi var lite nervösa innan vi hoppade upp i stolsliften, men väl uppe så fick vi en magisk utsikt – och innan vi åkte ner igen så var det åter dags för lite glass 😀 Nedan bjuder jag på ett bildspel från den här härliga turen.

Detta bildspel kräver JavaScript.


Kvällen avslutas med en gemensam middag på hotellet

Kvällens meny:
Risotto
Napolitansk köttbulle med tomatsås och potatis
– Glass


Vilken magisk dag det har varit, nöjda och trötta promenerar vi hem till villan för att packa inför morgondagens tidiga avfärd.

Tack för idag och godnatt 😀

Nästa –>

17 tankar om “Italien runt – Dag 6

 1. Jag lämnade kommentarer vid valda bilder istället här, men i slide show såg jag också nåt som jag saknar här i Sverige och bortrationaliserades inträdesbiljett. Vackre sköna inträdesbiljetter som var värda att spara eller lägga i dagboken m.m. Vad får vi här i Sverige ett kvitto. Ett kvitto som tappar färgen inom ett par veckor.

  Gillad av 1 person

 2. Bedårande bilder av soluppgången, särskilt den första där strålarna silas in bland de smäckra terrassmöblerna! Fin bilserie sedan, kul att få se en bild på dig också, hade förställt mig dig lite annorlunda utifrån din profilbild. Carpri ser definitivt ut att passa mig!

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket! Det var en magisk morgon på Capri, och terrassmöblerna gör sig bra i soluppgången 🙂 Haha, brukar inte gilla att lägga ut bilder på mig själv, men ibland händer det, och det kommer fler, är jag rädd, hihi 😀 Ja, Capri är en underbar ö, så fantastiskt! Tusen tack för alla fina kommentarer, och ursäkta mina sena svar, men det har varit lite mycket på jobbet den här veckan… dygnet har ju bara 24 timmar! Önskar dig en underbar helg!

   Gilla

 3. Vilka underbara bilder. En av dem har jag ju redan sett 🙂 Det är en sak att på dessa fina bilder och en helt annat att uppleva det i ”real life”. Måste ha varit helt fantastiskt.

  Gillad av 1 person

 4. WOW! Helt fantastiskt … både bilder och miljö! Verkligen en underbar resa – och många underbara bilder att ta fram och njuta av … och drömma sig tillbaka med! Härligt bildspel – och kul att få en bild på dig! 🙂

  Gilla

  • Tack så mycket 🙂 Ja, ibland får man slänga in en bild på sig själv, men det händer inte så ofta. Wow, är verkligen rätta ordet, en helt underbar resa, och Capri är så vackert. Det är jätteroligt att dokumentera resorna på det här sättet, och det blir så enkelt att gå tillbaka och titta, drömma sig tillbaka för en stund 😀 Trevlig helg!

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s