Upptäck Capri

Vi börjar dagen med en promenad upp till Anacapri och ett besök i Axel Munthes hus, Villa San Michele.


Nedan följer ett bildspel med bilder från vårt besök på Villa San Michele

Detta bildspel kräver JavaScript.


Nästa punkt på programmet var provsmakning av Limoncello, som ska serveras mycket väl kyld, och till detta bjöds det på chokladpraliner och andra godsaker, ett uppskattat inslag 😀

Därefter promenerade vi bort till busstationen och tog minibussarna ner till Capri centrum, där fick vi tid att promenera runt på egen hand en stund.

Utsikt från Capri centrum

Denna vackra kvinnostaty är gjord av cykelkedjor, riktigt fin tycker jag 🙂

Hittade ytterligare en kvinnostaty, som var lite annorlunda.

På Capri fanns det många taxibilar, och dom flesta hade ett soltak av markistyg, väldigt charmigt 🙂 …och taxibilen nedan var extra läcker!


Vi har haft en underbar förmiddag på Capri, och än är det mycket kvar av dagen 😀

Capri levererar 100%

Photo by Susan 2019-09-05

13 tankar om “Upptäck Capri

 1. Såå roligt att få se dina härliga bilder! Du fick verkligen se mycket fint! Munthes hus och statyer … WOW! Limoncello har jag aldrig smakat, men det ser gott ut! 🙂

  Gillad av 1 person

  • Åhh, vad roligt att du tycker det 🙂 Vad glad jag blir, och såå roligt att du vill följa med på min resa 🙂 Ja, vi hann med otroligt mycket på den här resan, och vi är inte riktigt halvvägs ännu…. den här resan kommer vara in i mitten på november, tror jag 😀 Det tar sin lilla tid att skapa inläggen, men det är värt mödan. Munthes hus hade jag gärna haft lite mer egentid att gå runt och titta i, men det finns ju hela tiden nya saker att upptäcka, och man vill hinna med så mycket som möjligt 😀 En liten klunk Limoncello var gott, men lite starkt för min smak! …men härliga färger!

   Gillad av 1 person

 2. Här blir jag ju ännu mer sugen på att besöka Capri när jag ser alla fina bilder från Villa San Michele. Så stilrent vackert ställe. Limoncello hade dottern med sig från en resa en gång och det är ju sånt man tar en liten klunk av, jag minns att jag tyckte att det var gott. Väldigt annorlunda men tilltalande statyer, väcker känslor. Tack för en superfin bildeserie igen!

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket 🙂
   Jag hade gärna tagit en stund till på Villa San Michele, där var väldigt fint och rofyllt, och vacker utsikt. Limoncellon var god, men bara en liten klunk 😀 Jag gillar verkligen dom två kvinnostatyerna, den stora gjord av cykelkedjor är väldigt vacker där den stor, tycker jag 😀 Ha en trevlig söndagskväll!

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s