Redan november…

…oj, vad tiden går, jag hinner inte riktigt med, kan vi pausa en stund? Det har redan gått tre månader sedan jag startade min fotoutmaning, och det har hunnit bli totalt 40 inlägg. Nedan hittar du en sammanställning av fotoutmaningens inlägg.


Jag hittade ytterligare fotoutmaningar sedan tidigare, som jag startade enbart för mig själv, det kanske är dags att damma av dessa igen 🙂


För en vecka sedan blev jag äntligen klar med alla inlägg från Italien, det kommer att bli reseinlägg i ett par veckor till sedan är den resan över. Tusen tack till alla som följer mig på min resa, roligt att du vill följa med 🙂 …och tack för alla kommentarer! Det har tagit sin lilla tid och nu känner jag mig rätt tom, och vet inte hur jag ska fortsätta, därav detta spretiga inlägg 😀 Anledningen till att jag har valt att portionera ut min Italienresa under så här lång tid, är på grund av min Photo Streak, som jag inte vill bryta ännu, är uppe i 128 dagar! Första inlägget gjorde jag den 28:e juni…


Jag har varit ganska orkeslös sedan jag kom hem från Italien, och nu är jag helt slut på kvällar och helger, orkar nätt och jämnt jobba. Det känns som jag inte orkar nånting – så fotandet har kommit lite i skymundan nu, vilket är tråkigt, så det är väl dags att försöka ta sig ut igen 🙂 Nedan följer lite bilder från en fotorunda jag gjorde i början av oktober, då var jag ute på svampjakt 😀 …men vi börjar med lite vackra höstfärger.

Den här hösten har jag upptäckt hur fantastiskt roligt det är att fota svampar, så det får bli lite fler svampjakter nästan år 😀


Det här blev ett långt inlägg om allting och ingenting 🙂 Nu ska jag redigera lite bilder från ännu en fotorunda som jag gjorde i oktober. Önskar er alla en härlig lördag 🙂


Tack för besöket och välkommen åter 😀

Photo by Susan 2019-08-03/2019-08-11/2019-10-05

9 tankar om “Redan november…

 1. Det har varit så roligt med dina utmaningar – lagom med tre i veckan 🙂 Tack för ditt engagemang – och kul att så många har hängt på!
  Roligt att du upptäckt svamparna … och att du fastnat vid renlavens härliga skepnader med sina röda pyknider i grenspetsarna … snygga bilder!
  Ha en fin helg!

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket Anki! Det har verkligen varit roligt med utmaningarna, och roligt att flera ville hänga med, tusen tack för alla dina fina bidrag 😀 Fantastiskt roligt med svamparna, och du är en av dom som inspirerat mig att gå på svampjakt 🙂 …tack för det! Att komma nära renlaven kändes som att komma in i en ljus och härlig skog, det är intressant med närbilder, det öppnar upp en helt ny värld. Det var när jag började fota närbilder som jag på riktigt fastnade i fotandet, tycker det är så fascinerande med allt man upptäcker när man kommer riktigt nära 😀 Ha en underbar helg!

   Gillad av 1 person

 2. Pingback: tankar om vår sätt att fota | Divage

 3. Ja, lite spretigt inlägg var det ju, haha, men väldigt fina bilder i olika genrer. Höstbilderna med det röda vinet gillar jag extra mycket och vilket fantastiskt runt torn ni har på lasarettet.

  Återkommer med kommentarer i morgon, dags att gå i säng nu, godnatt.

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket 🙂 Ibland hittar man inte den röda tråden, och då får det bli lite spretigt, hi hi 😀 Det är sedan jag började fotografera som jag upptäckte det runda tornet på vårat lasarett, och det är många med mig som inte har sett det. Visst är det märkligt, man har passerat där flera, flera gånger men inte sett det 🙂 Du är välkommen tillbaka!

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s