Båttur på Gardasjön

Då var det dags att ge sig ut på ännu en båttur, den här gången blir det på Gardasjön, vid den vackra staden Sirmione 🙂 …och utmed vattnet tronar sig Castello Scaligero, den otroligt vackra borgen från medeltiden (benämns även som slott).

Sirmione är beläget på en smal landtunga som sträcker sig ut i Gardasjön, vilket gör att man med båt kan åka runt hela staden, så även detta blev en helt underbar båttur, så vackert!Jag älskar när skummet yr efter båten 😀

På vår rundtur runt Sirmione så passerar vi Grotte di Catullo, som är ruinerna efter en romersk villa.


Fler bilder från båten på den vackra borgen 🙂


Sirmione känns som en riktig pärla vid Gardasjöns strand, ett ställe som jag gärna skulle vilja återkomma till för att utforska lite mer…

Photo by Susan 2019-09-11

12 tankar om “Båttur på Gardasjön

 1. Ser alldeles fantastiskt ut där! Så vackert där vid Gardasjön … och Sirmione verkar absolut som en liten stad för mig! Tack för rundturen!
  Ha en fin måndag!

  Gillad av 1 person

  • Tack själv Anki 🙂 Det var fantastiskt fint vid Gardasjön, och Sirmione var en riktig liten pärla, hade gärna åkt dit igen, det var så mysigt. Önskar dig en fortsatt trevlig måndagskväll!

   Gillad av 1 person

 2. Gillar verkligen den där lilla borgen med dess kantighet. Det skulle man kunna bygga upp av sockerbitar. Väldigt vackert – och fina bilder i inlägget!

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket Kristallina 🙂 Ja, det ser verkligen ut som en sagoborg, det var ett bra ord. Jag älskar när skummet yr efter båten, och dessutom brukar det bli bra bilder. Ha en härlig onsdag!

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s