15 tankar om “Vackra höstfärger

 1. Borta, men kvar ändå. Nu kommer snart det vita som täcker och ljusar upp. Kul med ljuspunkterna i bakgrunden på sista fotot. Tack för höstfärgerna!

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket! Det behövdes lite färg i den annars så gråa tillvaron, det hade verkligen behövts lite snö nu 🙂 Här har det varit grått och tråkigt länge nu, lite sol och snö hade varit trevligt!

   Gilla

 2. Höstfärger är vackert, varje år planerar man för att fotografera mycket på hösten och man tar bild på bild men ändå känns det som man missat mycket. Dina höstfärger piggar upp en grå dag som denna.

  Gillad av 1 person

  • Ja, nu behöver man verkligen sätta lite färg på tillvaron, för det är otroligt mörkt och grått ute 🙂 Längtar efter snö! Jag har verkligen varit dålig på att fota den här hösten, som dessutom har varit väldigt fin och färgsprakande 🙂 Jag satsar på vinterbilderna istället 😀

   Gilla

  • Tack, det behövs verkligen lite färg nu, för nu känns det som allt går i gråskala ute, det var längesen jag såg solen nu 🙂 Längtar efter snö, som kan lysa upp tillvaron lite grann!

   Gilla

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s