Flowers on Fridays #19


En blandad bukett

Photo by Susan 2019-07-27/2019-08-03


Alla som vill får hänga med på mina Fotoutmaningar, det är helt kravlöst och du bestämmer själv hur ofta du vill vara med. Det vore jätteroligt om så många som möjligt hänger på, skoj att se andras bidrag 🙂 Om du är med får du gärna länka till min blogg. Hjärtligt välkomna!
Mina tema är:
Trees on Tuesdays
Black and White on Wednesdays
Flowers on Fridays

 

13 tankar om “Flowers on Fridays #19

  • Tack så mycket Anki 🙂 Det behövdes en färgglad sommarbukett nu när snön har försvunnit. Ja, det är väl att vi har lite arkivbilder att plocka fram 🙂 Ha en härlig fredag, och en trevlig helg!

   Gillad av 1 person

  • Åhh, jag älskar tulpaner, snart dags att köpa en bukett, men förstår att du väntar som har full blomning hemma. Min novemberkaktus blommade två år i rad, men nu har den inte blommat på flera år… Tack så mycket, vi behövde en härlig sommarbukett för att kompensera den grå världen!

   Gillad av 1 person

 1. Härliga sommarblomsbilder! Ser att ni diskuterar vad som blommar, min clivia som brukar blomma i mars kommer med blommor nu! Tulpaner vill jag inte köpa förrän efter nyår, vi får ta det i ordning, för mig är tulpaner så förknippat med vår. Men amaryllisarna är på gång med stora knoppar, se så fram emot blommorna.

  Gilla

  • Tack så mycket! Vi behövde lite blomsterfägring i allt det gråa 🙂
   Håller med om tulpanerna, men jag brukar ha svårt för att vänta när dom väl dyker upp, älskar tulpaner – brukar få det på min födelsedag i januari… fyller två dagar efter tulpanens dag! Amaryllisen har så vackra blommor!

   Gilla

   • Tulpaner köper jag nog en gång i veckan under vårterminen. Men konstigt nog har jag haft svårt att köpa mig buketter under hösten, så nu har jag ansträngt mig: köpte fina gerberor och rosor senast.

    Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s