Bildredigering pågår…

Nu har jag kommit ikapp med bloggläsandet, och svarat på alla kommentarer 🙂 …och just nu sitter jag och redigerar bilder från min nyårsresa. Det blev inte så många bilder från den här resan, och det är rätt skönt, för då går det rätt fort att sortera och redigera 🙂 Önskar er alla en fin trettondagsafton!

Photo by Susan 2019-12-30/2020-01-01

 

14 tankar om “Bildredigering pågår…

  1. Ibland kan det vara skönt att man inte tog så många bilder, oftast blir det tvärtom och man har en hel del att sortera. Att gå igenom sina bilder är kul men ofta också väldigt tidsödande. Nu har jag varit så upptagen med 365 Foto utmaningen att jag missat säkert missat några av dina inlägg. fast du brukar ju vara så flitig att det ibland är svårt att hänga med 😉 Är det trettondagsafton redan, det har jag helt missat, tur att man har bloggen 😀 Dina bilder är jättefina, speciellt den med det vackra klostret. Önskar dig en riktigt skön söndag från Malta!!

    Gillad av 1 person

    • Ja, det var skönt att inte ha så många bilder med sig hem, för precis som du säger så är det ju otroligt tidsödande… Jag försöker vara ”flitig” för nu vill jag inte bryta min Photo Streak, mitt mål är att komma upp i 365 dagar i sträck 🙂 Tiden går så otroligt fort, och imorgon är det dags att börja jobba igen. Tack så mycket, fler bilder kommer på klostret 🙂 Önskar dig en trevlig Trettondag!

      Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s