Närbilder

Det är som en egen liten värld när man zoomar in på stubbarnas växtlighet, helt fantastiskt …dock har jag ingen aning om vad det är för något, men vackert är det 🙂

Photo by Susan 2020-01-04

21 tankar om “Närbilder

 1. Jättefina bilder! Visst är det som en helt ny värld när man börjar titta lite närmare på gamla stubbar 🙂
  Dock är det jättesvårt att artbestämma tickor så här, men den först bilden tror jag kan vara unga svedtickor … kanske … resten törs jag inte säga något om … spännande fynd i alla fall!

  Gillad av 1 person

  • Åhh, tack så mycket Anki, roligt att du gillar bilderna 🙂 Det är såå spännande när man zoomar in kameran på en gammal stubbe, det finns så mycket spännande att utforska, det är såå roligt 🙂 Förstår att det är svårt att artbestämma allt som finns i den här underbara minivärlden, jag har själv ingen aning om nånting 😀 Jag tackar för visat intresse och för svedtickan 🙂 Ha en fin måndag!

   Gillad av 1 person

  • Åhh, tack så mycket Anita 🙂 Det är otroligt spännande, och det finns så mycket växtlighet som man inte tänker på annars, det är jätteroligt 🙂

   Gilla

  • Tack så mycket Ulla 🙂 Ja, man upptäckte verkligen en helt ny värld från det man började fotografera, och mycket som man tidigare inte ens reflekterat över (iaf har det varit så för mig). Det är både roligt och spännande!

   Gilla

  • Tack så mycket, det är så roligt med närbilder 🙂 …och du verkar ha fått hjärnor på huvudet, hi hi 😀 …men jag håller med dig – dom tappade hjärnorna är läckra!

   Gilla

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s