Nya fotoböcker!


Något av det roligaste jag vet är att skapa fotoböcker, och nu är jag precis klar med en årsbok för 2019. Jag brukar göra en fotobok per år, och en per resa, och nu börjar det bli några stycken – räknade till 15!!

Det gör stor skillnad ett se sina bilder i tryck, det är något helt annat än att titta på en bildskärm, dom blir så fina. Jag har även beställt utskrifter av några få bilder, i olika format, och hängt upp på väggen 🙂 Vad gör du med dina bilder? Gör du också fotoböcker? Berätta gärna!

Nedan hittar du länkar till mina två senaste fotoböcker (övriga fotoböcker hittar ni under menyn Länkar)


Fyra bilder från min senaste fotobokTack för besöket och välkommen åter 🙂


18 tankar om “Nya fotoböcker!

 1. Du inspirerade mej för flera år sedan så jag har gjort 6 st. Första boken gjorde jag 2014 när Minton flyttade in. Nu blir det inte av tyvärr.
  Ha en skön helg.

  Gillad av 1 person

 2. Visst är det roligt att se bilderna på väggen eller i en fotobok. Håller med dig om att det blir något helt annat än att titta på skärmen. Jag printar ut egna favoritbilder ibland och hänger dem på väggen. Kanske får testa en fotobok också 🙂 Det är ju så ”himla” roligt med bilder!

  Gillad av 1 person

  • Det är verkligen stor skillnad att se bilderna i utskrift, och dessutom är det ju trevligt att omge sig med lite av sina egna alster 😀 Kul att höra att det är fler som printar sina bilder, fotobok är också roligt, det är lite tidskrävande, men det är väldigt kul att skapa fotoboken, tycker jag…

   Gilla

 3. Har en del bekanta som gör fotoböcker med deras barns bilder. Tycker jag är riktigt bra att de senare kan bläddra sig igenom sin barndom. Håller helt med dig.
  Bra jobbat. Nya tag efter nästa resa kanske 😀 Ha en trevlig söndag!

  Gillad av 1 person

  • Det är nog ganska vanligt att man gör fotoböcker med bilder på sina barn, tror jag, och det är ju jätteroligt för dom att ha sen. Tack Kristallina, det blir säkert nån fotobok efter nästa resa 😀 Önskar dig det samma!

   Gillad av 1 person

 4. Så jättefina fotoböcker du har gjort! Jag har gjort ett par till barnbarnen, bl.a. var sin liten svampbok – och en stor fotobok från när vi åkte ”Vildmarksvägen” över Stekenjokk med husbilen för några år sen. Tänker hela tiden att jag ska göra fler, men så blir det inte av – ekonomin är inte så bra numer och även om det ibland är rabatterade priser, så blir det dyrt.

  Gillad av 1 person

  • Åhh, tack så jättemycket Anki 🙂 Det måste ju vara väldigt roligt för barnbarnen att få fotoböcker, men visst är det dyrt… det är ingen billig hobby! Ha en fortsatt härlig söndag!

   Gillad av 1 person

 5. Oj, vad du är flitig! Jag tänkte med på detta med fotoböcker tidigare men nu har jag nästan glömt bort det. Får ta itu med det när jag får i ordning mitt arbetsrum. Om jag får det. Det ser jättefint ut i din senaste fotobok, så vackra/snygga bilder!

  Gillad av 1 person

  • Åhh, tack så mycket 🙂 Förutom att det är väldigt roligt att ha den liggandes framme och bara bläddra i ibland, så tycker jag dessutom att det är väldigt roligt att skapa fotoboken 🙂 …så det gör jag mer än gärna! Hoppas du får ordning i arbetsrummet och kan fixa med en fotobok med alla dina vackra bilder 😀 Tusen tack, roligt att du gillar den – den har kommit nu, så jag ska iväg och hämta ut den om en stund, alltid roligt med en helt färsk fotobok 😀

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s