Rubriker


Jag tycker det är svårt att komma på bra rubriker, jag är verkligen ingen skribent och ibland kan jag fastna en bra stund på bara rubriken, hur svårt ska det va 😀 Man vill ju oftast ha en rubrik som passar ihop med bilden, men ibland bara låser det sig… Hur känner du för rubriker? Tycker du också det är svårt att få till en bra rubrik?

Photo by Susan 2020-02-08

16 tankar om “Rubriker

 1. Jag håller med dig – visst är det knepigt att hitta en bra rubrik! Oftast gör jag inlägget innan jag sätter rubriken – ibland har tankarna liksom snurrat färdigt lite då 🙂

  Gillad av 2 personer

 2. Ibland måste jag fundera länge medan det ibland redan finns en självskriven rubrik. Håller med, inte lätt alla gånger. När jag lägger ut bilder från t.ex Karnivalen i Valletta som jag kommer att göra inom kort väljer jag något liknande som Malta Carnival 2020 / KARNIVAL TA’ MALTA 2020 när jag publicerar men ändrar därefter till t.ex. Color & Joy. Då kommer de som söker på ”Malta Carnival 2020” med lite tur komma till min site vilken förhoppningsvis genererar fler besökare vilket ju alltid är kul. 😀
  Önskar dig en fin fortsatt vecka!

  Gillad av 2 personer

  • Ja, ibland är det enkelt, och ibland står det helt still 🙂 Du menar att du har en rubrik vid publiceringen, som du sen ändrar? Förstår jag dig rätt då? …och i så fall, hur genererar det besökare som söker på din första rubrik, om du sedan ändrar den? Haha, det här blir lite invecklat, hoppas du förstår vad jag menar 🙂 …för jag fattar nog inte riktigt, hihi 😀 Ha en underbar vecka!

   Gillad av 1 person

 3. Ibland är det lätt och ibland är det svårt. Det händer att en titel kommer direkt när man tagit en bild som man är väldigt nöjd med, ungefär som att ”där satt den” 🙂 Men för det mesta är det lite svårt att hitta en bra titel.

  Gillad av 2 personer

  • Ja, ibland dyker dom bara upp, och är klockrena, men för det mesta får man kämpa fram en rubrik 😀 Skönt att det inte bara är jag som har dom här problemen. Ha en fortsatt trevlig kväll!

   Gilla

  • Det är verkligen jättesvårt med rubriker, men nån enstaka gång poppar det upp nåt bra 🙂 Man publicerar inlägg när man själv känner att man har tid och ork. Ha det bra, kram!

   Gillad av 1 person

 4. Jag tycker det är kul, gillar att leka med ord. I eget tema får jag leka. Men det blir nog lättare för mig som bara har 52 st att döpa eftersom resten är förutbestämda. Mot att alltid hitta på, som ni gör.

  Gillad av 2 personer

  • Smidigt när rubrikerna är förutbestämda, men då gäller det ju för dig att hitta passande bilder till de färdiga rubrikerna – och det kan nog också vara lite klurigt, tänker jag. Det är alltid lika roligt att se hur ni tolkar olika teman 🙂

   Gilla

 5. Det är väl lite både och, men ofta poppar rubriken bara upp. Gör den inte det så väntar jag ett tag om jag tycker att det är viktigt. Ibland tycker jag att det är viktigare att visa bilden än att vänta och då får det bli en lite mer ”intetsägande” rubrik. Riktigt roligt är när man tar bilden och rubriken bara finns där samtidigt.

  Gillar de här skogsbilderna, färgerna är så vackra i dem.

  Gillad av 2 personer

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s