13 tankar om “Årets bokrea

 1. Gillar ditt bokfynd. Då vet vi vem vi kan fråga om flora, svampar, fåglar och insekter 😀
  Nej, köpte inga böcker. Har för många olästa kvar i hyllan. Behöver några feelgood böcker efter boken ”1793 av Niklas Dag och Natt”. Har skrivit på MeWe om den. Aldrig läst något likande.

  Gilla

  • Ja, jag tyckte det var passande böcker inför kommande fotopromenader, och passade på nu när det var ett bra pris på dom 🙂 Vi får se hur långt jag klarar mig med böckerna 😀 Sedan jag skaffade Storytel, så köper jag sällan några böcker. Jag har hört mycket om 1793, men har inte läst den ännu, kanske dags att göra det… MeWe är helt obekant för mig, får kolla in det någon dag. Ha en trevlig måndag!

   Gillad av 1 person

 2. Nej, Bokrean besöker jag sällan numera, tappade läsförmågan när jag gick i däck för många år sedan och den har inte kommit tillbaka mer än delvis. Men faktaböcker om naturen borde jag ju ha tänkt på, det är väl inte för sent än. Tack för tipset!

  Gillad av 1 person

  • Jag såg de här böckerna i Icas reklamblad, och tyckte att dom skulle passa inför kommande fotopromenader – annars hade jag inte heller ägnat bokrean någon tanke. Bokrean håller väl på ett tag till, så du kan nog hinna fynda bland fakta böckerna 🙂

   Gilla

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s