Photoshoprecept à la Sanna #1


Nytt projekt

Jag älskar bildbehandling, och kan fastna i Photoshop i flera timmar, det är såå roligt 🙂 Som jag nämnt tidigare så är jag medlem i Moderskeppet sedan några år tillbaka, och dom har ju ett otroligt utbud av kurser inom just bildbehandling.

Det är proffsiga kurser och fantastiska lärare, och jag har många favoriter, varav en är Sanna Lund. Hon har en sida där hon delar med sig av sina Photoshoprecept, så i det är projektet tänkte jag applicera Sannas recept på mina bilder, och sedan dela med mig, med både före- och efterbilder 🙂 …jag kommer även att länka till de olika recepten, så kan du också testa om du vill 🙂 Lycka till!


Ett lek med ljus-recept

Det första Photoshopreceptet i det här projektet blir Ett lek med ljus-recept, en subtil, men trevlig effekt, som lyfter skuggorna bland träden, eller vad tycker du?

Photo by Susan 2020-03-22


Alla Photoshoprecept jag testar samlar jag i kategorin nedan

6 tankar om “Photoshoprecept à la Sanna #1

 1. Jag har kollat Sannas recept då och då … och det finns verkligen hur mycket som helst för den som vill jobba med sina bilder. Jag använder inte PS så mycket numer … har nog blivit lite lat 🙂
  Jag ser inte såå jättestor skillnad i din bild, före och efter, men lite djupare skuggor är det nog. Fin bild i bägge varianterna!

  Gillad av 1 person

  • Jag tycker ju det är roligt att bildbehandla, och kan lätt fastna i Photoshop – på gott och ont 🙂 Skillnaden är inte så stor, men jag tycker skuggorna kommer fram lite bättre 🙂 Roligt att du gillar bilderna, ha en fortsatt fin söndag!

   Gillad av 1 person

  • Visst är det roligt med PS 🙂 …nackdelen är att tiden går såå sjukt fort när man sitter vid datorn, men kul är det. Det är inte så stor skillnad, men det blir ändå ett annat djup i skuggorna 🙂

   Gilla

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s