Flowers on Fridays #39


Hortensia

För några veckor sedan köpte jag mig en Hortensia och satte på köksbordet, älskar färgen, såå himla fin, och den passade så bra i mitt blåa kök… men dagen efter så var den riktigt hängig, och jag blev såå besviken, men den repade sig med lite vatten… och det verkar som det är en törstig blomma, eller? Har ni samma erfarenhet? …men vacker är den ❤

Photo by Susan 2020-03-27


Alla som vill får hänga med på mina Fotoutmaningar, det är helt kravlöst och du bestämmer själv hur ofta du vill vara med. Det vore jätteroligt om så många som möjligt hänger på, skoj att se andras bidrag 🙂 Om du är med får du gärna länka till min blogg. Hjärtligt välkomna!
Mina tema är:
Trees on Tuesdays
Black and White on Wednesdays
Flowers on Fridays

 

17 tankar om “Flowers on Fridays #39

 1. Den är så vacker och jag gillar den blå färgen. Vet inte hur den är inomhus för jag har bara haft den ute på sommaren. Hoppas du lyckas med den.
  Fredags kram

  Gillad av 1 person

 2. En underbar färg och Hortensia är verkligen en vacker blomma. Har inga erfarenheter hur man bäst sköter om dem men hade faktiskt tänkt köpa några när jag var hos trädgårdsfirman och köpte Pelargoner som jag nu planterat på terrassen. Kanske kommer jag att köpa ett par vid nästa besök men gissar att de är väldigt säsongsberoende om jag ska plantera dem i det klimat vi har här på ön. Snart kommer ju den riktiga värmen.
  Ha en fin fortsatt fredag 🌞

  Gillad av 1 person

  • Hortensia är en otroligt fin blomma, som finns i många fina pastellfärger 🙂 Jag gillar den blå nyansen, såå vacker… tråkigt att dom är så känsliga, men dom kanske trivs bättre ute, om det inte är för varmt. Tack det samma!

   Gillad av 1 person

 3. Pingback: Friday’s flower – Anitas Images

 4. Pingback: Flowers on Friday, del 2 | Debutsky's Blog – Inne i huvudet på en författare

 5. Så vackra bilder på en vacker hortensia! Den samspelar med tavlan ovanför, läckert. Det var väldigt länge sedan jag hade en hortensia inne och i trädgården vill den sig inte hos mig.

  Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s