Photoshoprecept à la Sanna #2


Dagens recept:

Det här receptet skapade en mörk och murrig effekt, som jag verkligen gillar, och kan säkert användas på många olika motiv. Vad tycker du?

Photo by Susan 2020-02-14


Alla Photoshoprecept jag testar samlar jag i kategorin nedan

16 tankar om “Photoshoprecept à la Sanna #2

 1. Visst är det kul att testa olika effekter och filter. Jag tycker ofta som du, men inte i det här fallet … tycker det blir för mörkt … men smaken är olika och det finns inget rätt eller fel!

  Gillad av 1 person

 2. Båda bilderna har sin charm tycker jag. Ibland gillar jag mörka bilder också, det blir en annan stämning då. Det beror väl lite på vad man vill förmedla med bilderna, ibland gillar man det ena och bland det andra 🙂

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket! Det skapar onekligen olika stämningar, och precis som du skriver så gillar man ju olika, ibland det ena och ibland det andra, och det hänger ju också ihop med hur man mår, och vilken livssituation man befinner sig i… men det är otroligt roligt att leka och experimentera 😀 Ha en fortsatt trevlig helg!

   Gillad av 1 person

 3. Det kan vara roligt att prova några olika sätt att göra bilder. Men den här mörka bilden tyckte jag förstörde mer än den tillförde. Det är vad jag tycker. Det känns nästan som mörka oljefläckar, känns obehagligt.

  Gillad av 1 person

 4. Roligt att testa, men för mig blev det en ”stålig” effekt som ser just konstgjord ut, även om jag vanligtvis gillar mörka bilder. Jag tror på att hålla mig så nära originalet som möjligt, utom när man omvandlar till sv/vitt och liknande.

  Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s