En rastlös själ

Det är något med den här situationen, som vi alla lever i, som gör mig rastlös och orolig på nåt konstigt sätt. Jag har så svårt för att få saker och ting gjorda just nu, det känns som jag bara går och väntar på att det här snart ska vara över. Det är verkligen en märklig värld vi lever i…

Idag har jag i alla fall varit produktiv och skapat inlägg för hela nästa månad, check på den 🙂 Det gäller att vara ute i god tid, och anledningen till detta är, att jag, på grund av värk, har varit halvt sjukskriven ganska länge nu, men tack vare nya mediciner, så är min förhoppning att kunna börja jobba fulltid från den första maj igen. Frågan är hur mycket tid och ork jag har över till att skapa nya inlägg, och eftersom jag inte vill bryta min Photo Streak så är det lika bra att vara väl förberedd 😀


❤ Tusen tack för besöket, och va rädda om er själva och om andra, vi kan bara hoppas att detta snart är över ❤

Photo by Susan 2020-03-28/2020-04-16/2020-04-13

15 tankar om “En rastlös själ

 1. Så fint inlägg och då är det inte bara jag som tappat lusten att göra något. Känner mej väldigt rastlös och försöker göra lite ibland. Usch det låter inte bra med värk för den tar massor med energi. Hoppas det går bra att börja jobba heltid.
  Va rädd om dig
  Kramar från oss 💕

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket 🙂 …det är verkligen en orolig tid vi lever i, och man kan bara hoppas att det snart är över. Värk är inte roligt, men just nu är jag fri från värken, och det är väl tack vare lite nya mediciner, så jag hoppas det ska gå bra att börja jobba heltid igen.
   Va rädd om dig, många kramar från mig ❤ ❤

   Gilla

 2. Håller med dig, jag har varit så trött in i själen. Inte haft mycket ork förutom jobb och träning. Jag som har en väldans energi annars. Situationen är overklig. Hoppas att det går bra för dig på jobbet att komma tillbaka.

  Gillad av 1 person

  • Vi verkar var flera som känner likadant, och precis som du skriver så är hela situationen overklig, och vi vet inte när det är över. Tack så mycket, ja, jag hoppas att det går bra att jobba heltid igen… Va rädd om dig!

   Gilla

 3. Nej, jag är varken rastlös eller har tappat orken. Anpassar mig helt enkelt.
  Hoppas dina nya mediciner hjälper. Jag har haft värk i 17 år. Vet hur det är. Idag var jag flitig. Tog fram snabeldraken och putsade två fönster efteråt.
  Nu sitter jag här och betalar med ännu mera värk men det visste jag innan.
  Fin fotoserie! Ha en bra ny vecka!

  Gillad av 1 person

  • Skönt att höra 🙂 Oj, 17 år är lång tid, min värk började för 3 år sedan. Just nu verkar medicinen funka, och det är såå skönt när man är värkfri. Ja, det straffar sig att utföra vissa saker, men det går ju inte riktigt att undvika. Va rädd om dig! Tack så mycket, och det samma önskar jag dig!

   Gillad av 1 person

 4. Ja, jag känner igen mig till viss del – just det där med känslan att man går och väntar.
  Jag är ju pensionär, så jag behöver ju inte anstränga mig mer än vad kroppen klarar – smärtproblem av olika slag har jag levt med i många år – blev långtidssjukskriven för den under flera år, sen arbetslös, innan jag fick ett bra jobb på kommunen – ett arbete där jag kunde hantera smärtan …
  Hoppas du kommer tillrätta med dina bekymmer och kan börja jobba som vanligt snart.
  Fina bilder!

  Gillad av 1 person

  • Ja, det är lite märkliga känslor man har just nu…
   Det är verkligen otroligt många som har problem med smärta av olika slag, och något som dessutom är svårt att komma till rätta med, om det överhuvudtaget går… ja, vi får se hur det går att jobba heltid igen!?
   Tack så mycket Anki!

   Gillad av 1 person

 5. Hoppas att du mår bättre och kan orka mer igen. Smärtor och oork är så begränsande och kan verkligen göra en modlös. För mig gör viruset ingen större skillnad vad gäller aktivitet, lever ett stillsamt liv sen tidigare. Stundtals kan jag ändå bli väldigt orolig, jag har många underliggande sjukdomar. Sköt om dig! Fint bildinlägg!

  Gillad av 1 person

  • Jag mår mycket bättre, och imorgon börjar jag jobba heltid igen, får se hur det går – är redan trött 😀 …kommer nog va rejält trött första veckan, och det är ju pga ovana, och jag hoppas det ska gå bra. Förstår att du blir orolig, du får ta hand om dig… Tack så mycket!

   Gilla

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s